Απολύεστε!

Δεν ξέρω αν είδατε καθόλου σκηνές από τη χθεσινή "συζήτηση" στη Βουλή. Η "συζήτηση " μπορεί να περιγραφεί ως εξής:
-Είστε κλέφτες αγαπητέ, φέρτε πίσω τα λεφτά
-Εμείς είμαστε κλέφτες; Εσείς είστε κλέφτες;
-Εμείς; Πως τολμάτε, εσείς είστε!
-Όχι εσείς! Φτου και το πατώ και το υπογράφω!

Επίπεδο δημοτικού από τους ανθρώπους που υποτίθεται διαχειρίζονται το μέλλον αυτής της χώρας... Μια λύση θα ήταν να μαζέψουμε όλους αυτούς τους ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ κομπιναδόρους και να τους εκτελέσουμε. Αλλά πολύ brutal ρε παιδί μου. Έτσι η λύση είναι απλή. Οι πολιτικοί μπορούν να απολυθούν.

Στις εκλογές που έρχονται ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ κανέναν! Και όχι λευκό, είναι gay και μπορεί να βάλλει στη Βουλή θείους Πρωθυπουργών -γκουχ γκουχ-. ΡΙΞΤΕ ΑΚΥΡΟ ΡΕ! Μερικές ιδέες.
  • Ρίξτε άκυρο που να γράφει "Άκυρο Ψαρούλη Πολιτικέ!"
  • Ρίξτε παραδοσιακό σαλαμάκι [από το Carrefour, τα άλλα είναι για μισθούς Δημοσίου Υπαλλήλου και πάνω]
  • Ρίξτε γυαλόχαρτο, κατά προτίμηση 300grit για να γυαλίσουν τα ήδη μαδημένα, από το ξύσιμο, παπάρια τους οι δημόσιοι λειτουργοί μας.
Στις επόμενες εκλογές ας τιμωρήσουμε επιτέλους αυτούς τους ανθρώπους που όχι μόνο είναι ανίκανοι, αλλά δημιούργησαν ψηφοθηρικά και τον τερατώδη δημόσιο τομέα, για να εξασφαλίζουν τη μακροχρόνια παραμονή τους σε θέσεις όπου μπορούν να απομυζούν λεφτά και προνόμια για τους ίδιους και για τις γαμημένες φάρες τους!

Ως εδώ κύριοι! ΑΠΟΛΥΕΣΤΕ!

2 σχόλια:

  1. Συμφωνώ απολύτως. Ακούγοντας τη Βουλή τις δυο τελευταίες μέρες είναι να καραφλιάσει κάποιος. Μετά σου λέει "απαξίωση του πολίτη" ο άλλος...

    Εκτός από το άκυρο υπάρχει βέβαια και η αποχή, που σε γλιτώνει από την ταλαιπωρία να συρθείς στο εκλογικό τμήμα. Την έχω εφαρμόσει συνειδητά τα τελευταία δώδεκα χρόνια και δεν παίζω το παιχνίδι στο πανηγύρι που στήνουνε κάθε τρείς και λίγο.

    Μεγάλα ποσοστά αποχής, με παράλληλη διαμυρτυρία από τα έξω για αυτήν την μπουρδελοποίηση είναι αποτελεσματική γιατί αγνόεί και αδιαφορεί για το πολιτικό σύστημα (εεε... μπάχαλο θέλω να πω) που θέλουν να μας επιβάλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι.

    Η λύση του άκυρου προβλέπεται μόνο για όσους το εκλογικό κέντρο είναι δίπλα στο σπίτι τους και δεν βαριούνται να σηκωθούν νωρίς ή να πάνε λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες!

    Το κακό είναι πως, αν δεν κάνω λάθος, το εκλογικό σύστημα δύσκολα δεν βγάζει πλειοψηφική κυβέρνηση και ακόμη χειρότερα δύσκολα μια μαζική αποχή θα έχει άλλο αποτέλεσμα πλην κάποιων σχολίων του τύπου "πήραμε το μήνυμα", "ώρα για δουλειά" και άλλες παπαριές!

    Τουλάχιστον θα προσπαθήσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.