1000Km σε 365 μέρες - AAR


Μιας και έναν χρόνο πριν είχα προτάξει την ιδέα των 1000 χιλιομέτρων σε 365 μέρες οφείλω να παρουσιάσω και το αποτέλεσμα. Άλλωστε αν προτείνεις κάτι που όμως δεν πιστεύεις ή δεν εφαρμόζεις ο ίδιος είσαι ένας φαφλατάς υποκριτής ή αλλιώς ένας φιλόσοφος του lifestyle.

1000Km / 365
Ιανουάριος100
Φεβρουάριος116
Μάρτιος110
Απρίλιος102
Μάιος120
Ιούνιος44
Ιούλιος6
Αύγουστος32
Σεπτέμβριος86
Οκτώβριος84
Νοέμβριος78
Δεκέμβριος107
985

Θα μπορούσα εύκολα να κάνω "μασάζ" στα νούμερα για να κομπάσω ανέξοδα. Θα μπορούσα επίσης να μετράω γελοίες αποστάσεις με κάποιο από τα αξεσουάρ για (τάχα) fitness  και να τις αθροίζω βγάζοντας ένα σύνολο μεγαλύτερο από την περίμετρο της Γης. Θα μπορούσα να αυταπατήσω τον εαυτό μου και να σκεφτώ ότι "έκανα μια βόλτα στο κέντρο, άρα τρεις έντεκα τρεις δώδεκα τρεις δεκαπέντε και έντεκα, πω πω 10 χιλιόμετρα σήμερα!".

Αντίθετα οι μόνες αποστάσεις που μέτρησα ήταν 3 χιλιόμετρα και πάνω (περίπου 2 μίλια). Και υπολόγιζα μόνο συγκεκριμένες διαδρομές επομένως απέκλεισα τις παραπάνω "αθώα λανθασμένες" εκτιμήσεις.

Όπως ήταν αναμενόμενο η ζέστη του καλοκαιριού έκανε την ζημιά. Αλλά το θετικό είναι ότι ο στόχος είναι απολύτως εφικτός, αν και δεν κατάφερα να τον πιάσω για μερικά μόλις χιλιόμετρα. 

Αφήνω σε εσάς λοιπόν την σκυτάλη για να τον πιάσετε και να τον περάσετε!

Καλή χρονιά με υγεία σε όλους.

**AAR = After Action Report / Αναφορά Κατόπιν Δράσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.