Medley

Καθότι φανατικός της ψηφιακής τεχνολογίας, θορυβήθηκα τα μάλα από περιπτώσεις απώλειας δεδομένων. Έτσι αποφάσισα να αναβαθμίσω το βασικό δίσκο και να έχω και τον εξωτερικό αποκλειστικά για backup.

Τα XP είναι θεϊκά όλοι το γνωρίζουμε αυτό, αλλά μετά από 500 reboot μου σπάσανε τα νεύρα! Τεσπά. Αυτό που διαπίστωσα είναι ότι οι νέοι δίσκοι [Western Digital εννοείται!] και μια καθαρή εγκατάσταση κάνουν θαύματα βελτιώνοντας αισθητά την απόκριση του βετεράνου πια Athlon64. Σε τέτοιο βαθμό που μια ολική αναβάθμιση δεν είναι καν στο ορατό μέλλον!

Επιτέλους έβρεξε επί δικαίων και αδίκων χθες. Και τα πρωτοβρόχια σηματοδότησαν την άνοδο του Γιωργάκη! Μετά από μια χιλιετηρίδα με την πιο ανίκανη κυβέρνηση όλων των εποχών, μερικές δημοσκοπήσεις τον έδειξαν μπροστά! :@ ΩΧ! Έρχεται [πάλι;] το τέλος!

Πέρα από την πλάκα, η εικόνα της κυβέρνησης είναι τραγική. Σκανδαλώδεις συμπεριφορές και πρόσωπα [Ρουσόπουλος] υπεράνω του νόμου. Ο Αλογοσκούφης είναι πολύ λίγος για τη καρέκλα του και τρέχει πίσω από τις αντιδράσεις μην μπορώντας να κάνει έναν σωστό υπολογισμό. Ο Καραμανλής είναι [όπως] πάντα μια σκιά, δεν ασχολείται διόλου με το ρόλο του και είναι ένας απλός θεσμικός παράγοντας/θεατής... Και ακόμη έχουν χρόνια στην εξουσία! Εεε... μια αναβολή ρε παιδιά!

Πολλά σχόλια [για τα δεδομένα του βλογκ] δέχτηκα για την κριτική μου στο Dick Magnetick... αχ συγνώμη, Death Magnetic ήθελα να πω. Τα πράγματα είναι απλά, όταν ακούω ένα δίσκο και αυτός δεν με μελαγχολεί, δε με κάνει να θέλω να σπάσω κάτι ή δεν μου σηκώνει τις τρίχες, τότε τον θεωρώ νερόβραστο και ψόφιο. Αυτό ακριβώς είναι και το "πόνημα" των Metallica. Είναι ανέμπνευστος και λίγος. Τεχνικά εντελώς μέτριος. Και το σημαντικότερο, δεν έχει ψυχή. Και αυτό πάρτε το όπως θέλετε.

Βρήκα σε ένα πάγκο της λαϊκής :@ το The Way Of All Flesh των Gojira και έχω πωρωθεί από την τρομερά ζοφερή ατμόσφαιρα που δημιουργεί αυτό το αμάλγαμα death, doom και drone. Πραγματικά "ζωντανή" μουσική. Και αυτό μου τη δίνει. Γιατί πείθετε τον εαυτό σας ότι ακούτε κάτι κάλο επειδή έχει ένα όνομα και χάνετε την πραγματικά ουσιώδη μουσική. Πρόβλημα σας...

Τέλος, καθώς ξαναπέρασα τα κανάλια στο tv tuner, έχασα την μπάλα με το πόσα κανάλια-παπαριές υπάρχουν! Το κανάλι της εκκλησίας πόσες συχνότητες έχει καπαρώσει!; Άρχισε και η Ελληνοφρένεια! Πολύ γέλιο!

Αυτά με το άσχετο medley μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.