Παρ-αλογο-σκούφης

Η εγκληματικά "χαλαρή" [υπέρ ημετέρων πάντα] οικονομική πολιτική των τελευταίων δεκαετιών, με αποκορύφωμα την ανυπαρξία πολιτικής από την πιο σεμνή κυβέρνηση ever, έχουν φέρει την οικονομία της Ελλάδας σε μια περίεργη θέση μεταξύ αυτής ενός κράτος ουραγού μιας μεγάλης ένωση χωρών ή ακόμη χειρότερα (και πιο αντιπροσωπευτικά) αυτής ενός κατεστραμμένου Βαλκανικού κράτους.

Δεν με εκπλήσσει ότι η παγκόσμια "κατάρρευση" βρήκε παντελώς απροετοίμαστη τη χώρα μας. Ενώ αρχικά ήμασταν βέβαιοι ότι δεν έχουμε πρόβλημα, ξαφνικά βρήκαμε το πτώμα κάτω από το χαλί... Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα για τον Καραμανλή. Μια κυβέρνηση που βάσισε το μη-έργο της καθαρά στην επικοινωνία και στα βολέματα δεν έχει το σθένος, την αντοχή και θέληση για σύνθετες αποφάσεις και δράσεις.

Δε πειράζει. Γιατί δηλαδή; Τι έχει το ΔΝΤ; Είμαστε πολύ νότια, λίγο πάνω από την Αφρική! Επιτέλους ας γίνουμε ένα με την μητρική μας ήπειρο!

Δεν απέχουμε πια και πολύ ούτε σε οργανωτικές ικανότητες, ούτε σε νοοτροπία... Αν και με το προηγούμενο αδικώ τους Αφρικανούς. Τέτοιες πουτανιές μόνο κάποιος περήφανος "απόγονος" του Λεωνίδα θα έκανε... Τρομάρα μας...

Υγ. Πολύ καλό :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.