Σκόρπιες Σκέψεις VIΙ


The light of uselessness
Για άλλη μια φορά η αχρηστία μας έλαμψε. Το φως της απλώθηκε παντού. Είπα και εγώ να δώσω λίγο ΑΣΕΠ [πληροφορική]. Ναι μισώ το Δημόσιο, τους μαθητές, τους ανθρώπους κτλ. :@ Αλλά η πραγματικότητα δεν αλλάζει. Wake up and smell the roses. Κανείς δεν αμφιβάλει ότι το καθηγητιλίκι είναι μια χαλαρή δουλειά με λίγες ευθύνες και πολλές απολαβές [αναλογικά].

Και μιας και το μίσος προς τον εαυτό μου είναι σε νέα επικά επίπεδα, δεν τέθηκε θέμα ηθικής τάξης... Για να μην τα πολυλογώ, αν πήγαινες σαν ευρετήριο όρων μπορεί και να έγραφες. Τα θέματα δεν είναι κυριολεκτικά δύσκολα, απλά είναι ότι πιο περίεργο μπορείς να σκεφτείς. Πράγματα που τα περνάς ως μη σημαντικά, ηλίθιοι ορισμοί, που αλήθεια ποιος τους γαμάει;

Πίσω στο πληκτρολόγιο μας λοιπόν από Δευτέρα, κάποιος παπάρας θέλει "newsletter" στη σελίδα του που όμως είναι ολόκληρο πρόγραμμα διαχείρισης χρηστών. Να ναι καλά ο μαλάκας... [εγώ]

Ζητείται Πρωθυπουργός
Περίεργη η κατάσταση της οικονομίας και τι κάνει ο μπουχέσας ο Καραμανλής; ΤΙΠΟΤΑ [ψψψψιτ διορίζει "ανέργους" από το παράθυρο;]. Η περιβόητη ανάληψη της πρωθυπουργίας που έκανε μετά τον ανασχηματισμό; Ναι... διόρισε ως νέο πρωθυπουργό τον Σουφλιά και πηγαίνουμε. Πιο αδιάφορος άνθρωπος ποτέ δεν κάθισε σε αυτή την καρέκλα. Στο διεθνές συνέδριο που έγινε στο Νταβός [όπου ο Ερντογάν ψιλογάμησε] δεν στάλθηκε ουδείς Έλλην... Χαμπάρι δεν θα πήρε. Ας τον ενημερώνει κάποιος!

Τζόκερ
Αυτό που κάναμε στον ΑΣΕΠ :O Γιατί πήγε 50 λεπτά η στήλη οέο; Ο ΟΠΑΠ πλήγηκε από την οικονομική κρίση; Ακρίβαινε το... τίποτα; Πέσανε τα έσοδα του; Αμφιβάλω... Σιχτίρ.

Δισκάρες
Από τότε που διεύρυνα το φάσμα των ακροάσεων μου σε ολάκερο το metal [δηλαδή από thrash και πάνω και ότι έχει βγει μετά το 2000 :@:@] ανακαλύπτω συνεχώς τρομερές μπάντες που κάποιος πιο "κλασσικός" θα αγνοούσε.

**Burst - Lazarus Bird**
Μόνο καλά λόγια είχα ακούσει και είχα δοκιμάσει μια-δυο φορές να το πιάσω, αλλά άκουγα πιο death εκείνη την περίοδο. ΤΡΟΜΕΡΟΣ δίσκος. Ατμόσφαιρα πάνω στην ατμόσφαιρα. Είναι σκοτεινός, αλλά σε πιο progressive ύφος και όχι σε death. Το έχω λιώσει. Α ναι! ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ήχος, μπασούκλα(!!!!) και συνθέσεις που υφαίνουν τη μια μελωδία πάνω στην άλλη, πάντα ξεχειλίζοντας με ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ. Σουηδοί; Άρα τι είπαμε; Οπωσδήποτε καλοί ντε! :@

**Textures - Silhouettes**
Όπα! ΌΠΑ! ΌΠΑ! Τι βρίσκω σε αυτό το forum οέο; Βασικά πως να το περιγράψω; Γαμάει. Πολυρυθμικές Meshuggah επιρροές με ανοιχτά και καθαρά περάσματα, επιθετικότητα και μελωδία. Μια μίξη διάφορων στοιχείων, μοντέρνου κυρίως ήχου, άκρως επιτυχημένη!

**Sylosis - Conclusion Of An Age**
Πρώτη δουλειά; Ρε πάρε φόρα λέμε! Εμ... thrash με μπόλικη maidenila! Πολύ, πολύ δυνατό! Δουλεμένο μέχρι αηδίας και ακούγεται ;) Στάνταρντ κούρδισμα; Τι με λες τώρα;! Μόνο αρνητικό είναι ότι τα κομμάτια περνάνε από πολλές αλλαγές, περισσότερες από όσο χρειάζεται, αλλά μάλλον είναι από τη δίψα να αποδείξουν τι αξίζουν!

Κοινώς γουστάρω να ανακαλύπτω συνεχώς νέες μπάντες!

Καλή εβδομάδα να έχετε...
Ο άχρηστος

ΥΓ. Η εικόνα κουνιέται, δεν είναι η ιδέα σας και όχι δεν είναι gif.

1 σχόλιο:

  1. Εγώ πάλι ως "κλασσικός" ανακαλύπτω κρυμμένα διαμάντια σε υποτιμημένους δίσκους. Εδώ και πολλές μέρες έχω κολλήσει με το Glory Ride των Sabbath. Γαμάει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.