Rorschach

Οι φημισμένες κηλίδες που χρησιμοποιούν οι "ψυχίατροι" και ο καλύτερος χαρακτήρας κόμικ. EVER. Μια εβδομάδα αφού διάβασα το κόμικ και είδα την ταινία ο χαρακτήρας και οι ατάκες του μου έχουν κολλήσει στο μυαλό. Δείτε, διαβάστε κάντε κάτι με το Watchmen. Είναι Τ.Ρ.Ο.Μ.Ε.Ρ.Ο.

Η ερμηνεία του Jackie Earle Haley είναι απλά συγκλονιστική. Ειδικά... δεν θα κάνω spoiler, αλλά θα πω ότι το έχω δει δυο φορές μέχρι στιγμής και στις δύο, ναι ναι, με πήραν τα ζουμιά. Ναι το παραδέχομαι.

Να το θέσω διαφορετικά. Ο Ledger ήταν καλός σαν Joker, αν και ποτέ δεν κατάλαβα το υπερβολικό hype. Ο JEH είναι ασύλληπτα καλύτερος. Στις σκηνές χωρίς τη μάσκα του απλά είναι ΚΑΘΗΛΩΤΙΚΟΣ. Αν δεν πάρει καμία ντουζίνα όσκαρ θα αποδειχτεί ότι ο μόνος λόγος που πήρε όσκαρ ο Ledger είναι γιατί ήταν gay και νεκρός.

This city is afraid of me. I have seen its true face. The streets are extended gutters and the gutters are full of blood and when the drains finally scab over, all the vermin will drown. The accumulated filth of all their sex and murder will foam up about their waists and all the whores and politicians will look up and shout "Save us!"... and I'll whisper "no."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.