Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2009

Όταν το metal σε καλεί...

...τότε αφού πεις τρεις φορές το όνομα του μεγαλοδύναμου Dio κατέρχεσαι μόνος εις το αγάλμα του Βενιζέλου, συναθροίζεσαι με τον μελανό όχλο, εισέρχεσαι εις την μεγάλη άμαξα του Οσιομάρτυρα Sifis και διασχίζοντας τας ερήμους των εθνικών οδών [κάνοντας και μια στάση στο άστρο του Σείριου :Q] φτάνεις εις τον τόπο του προσκυνήματος.

Οι αγνοί και αμόλυντοι οπαδοί προσέρχονται... Οι δικαιολογίες είναι ένδειξη pop αδυναμίας και ψευδούς αγάπης προς το metal, κατά DeMaio ευαγγέλιο εδάφιο 13.10. Μόνο 666,666 είναι οι πιστοί που θα σωθούν. Το σύμπαν [που είναι metal \m/] θα τιμωρήσεις με gay κάρμα όσους δε θα παρευρεθούν. Το metal σε δοκιμάζει καθημερινά. Τι θα κάνεις λοιπόν;

:@

ΥΓ1. Άκουγα το From Mars To Sirius στο λεωφορείο καθώς ερχόμουν στη δουλειά και ανατρίχιασα. Τι δισκάρα! GOJIRA ρε κότες!
ΥΓ2. roulaki, η αφίσα του Dio δάκρυσε...
ΥΓ3. Σκατά! Μόλις διάβασα ότι οι Burst αποφάσισαν να κρεμάσουν τις κιθάρες! ΦΤΟΥ! Ο τελευταίος δίσκος το Lazarus Bird ήταν ΤΡΟΜΕΡΟΣ και στο τελευταίο κομμάτι είναι έντονες οι επιρροές του...

4 σxόλια:

Captain_nemo είπε...

Αφιερωμένο με όλη την αγάπη που σου έχω http://www.youtube.com/watch?v=hvvjiE4AdUI

Metal Lives and rules!!!!!!

Nick είπε...

Χεχε, το χα ποστάρει και εγώ στο roulaki, αλλά, αλλά δεσποινίς Ρούλα τον ποοοοοούλησες τον Dio...

roulaki είπε...

Λοιπόν, αυτή την απάτη με την αφίσα που δακρύζει θα την ξεσκεπάσω, πού θα μου πάει! :p Κάτι τέτοια κάνετε εσείς οι μεταλλάδες για να εκμεταλλεύεστε τις προλήψεις και τις δεισιδαιμονίες του κοσμάκη για να γεμίζετε τα στάδια!

Σοβαρά τώρα, ζηλεύω τρομερά, ήταν όνειρο ζωής να δω το Dio από κοντά. Ειδικά ο δίσκος Heaven and Hell των Sabbath με συντρόφευε πριν 2 χρόνια σε μια δύσκολη φάση στα προσωπικά μου, έπαιζε διαρκώς στο mp3 player για να με πορώνει. Κι εκείνη την πρώτη συναυλία την έχασα, για διαφορετικούς λόγους. Να φροντίσεις να ανεβάσεις φωτογραφίες από τη συναυλία (τώρα πια θα έχει τελειώσει). Κι ελπίζω ο θεός του metal να μου κόβει μέρες και τις δίνει χρόνια στο Dio, ώστε να μας επισκεφτεί πολλές ακόμη φορές και πού ξέρεις, ίσως κάποια από αυτές να καταφέρω τελικά να τον δω κι εγώ!

Nick είπε...

Ότι και να πεις τον πρόδωσες. Πόσο μάλλον όταν έλεγες ότι είναι η μοναδική σου αγάπη! :@

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More