Mixer

Life
Ενώ άλλα κανάλια επενδύουν σε τηλεσκουπίδια στυλ X-Factor, είναι καλό ότι μερικά επενδύουν σε εξαιρετικές συμπαραγωγές. Σήμερα προβάλλεται στον ΣΚΑΙ το πρώτο επεισόδιο από το ντοκιμαντέρ (συμπαραγωγή με BBC!) Life. Στις 22.00. Εννοείται πως θα καθηλωθώ να το δω!

Βρετανοί
Οι Βρετανοί έχουν ένα απίστευτο κόμπλεξ να πιστεύουν πως έχουν τρομερούς αθλητές. Βρίσκουν κάποιον και τον μετατρέπουν σε βασιλιά, σε υπεράνθρωπο. Έτσι και με τον Button. Καλός οδηγός είναι δεν λέω, αλλά προσωπικά δεν πιστεύω πως άξιζε τον τίτλο, όπως και πέρυσι ο σιχαμένος ο Hamilton. Εκμεταλλεύτηκε την εντυπωσιακή ανωτερότητα της Brawn στους πρώτους αγώνες (λόγω του παραθύρου στις τεχνικές προδιαγραφές για τον διαχύτη) και μόλις ο ανταγωνισμός κάλυψε το χάσμα έμεινε σε μια τρομερή μετριότητα. Τα καυστικά σχόλια δεν έλειπαν και από τους Βρετανούς, άλλα μόλις κέρδισε άρχισαν οι διθύραμβοι. Κλασσικά πράγματα δηλαδή. Ο Vettel είναι σαφώς καλύτερος και άξιζε να κερδίσει, για να μην πούμε για τον Barrichello.

Ψωμολέον
Συνήθως το όνομα του Ψωμιάδη συνοδεύεται από επίθετα όπως λαϊκιστής, κουτοπόνηρος, καιροσκόπος, μαλάκας κτλ, όμως το πιο αποκρουστικό γνώρισμα του είναι ο τρομερός ναρκισσισμός του. Ένας άνθρωπος που αναφέρεται στον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο ("Υπάρχουν άνθρωποι που λατρεύουν τον Ψωμιάδη", "Ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης" - μερικές από τις αναφορές του στον εαυτό του), που διακηρύττει τον "ανδρισμό" του ("Εγώ φλερτάρω μόνο με γυναίκες, όχι με κόμματα") και που πιστεύει ότι έχει τον ίδιο σωματότυπο με τον... Swarcheneger, κάποιο πρόβλημα το έχει. Νεοδημοκράτες εκλέξτε τον για να απαλλαγεί η Θεσσαλονίκη από αυτή τη λέρα.

Παρέλαση
2009 και ακόμη κατεβάζουμε μαθητές σχολείων να κάνουν παρελάσεις με μορφή φασιστικών νεολαιών... Ενδιαφέρον και άκρως ηλίθιο.

ΥΓ: Απίστευτο! Το νέο κομμάτι ηχογραφείται! Oblivioooooon \m/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.