Digea, it's alive!


Όταν αποφάσισα να αναβαθμιστώ, καθώς η εγκατάσταση των 64μπιτων Windows 7 ήταν μονόδρομος, διαπίστωσα ότι η εταιρεία του tuner που είχα, η Lifeview. δεν είχε drivers (και το site τους ήταν πεσμένο για μήνες -- περιέργως σήμερα είδα ότι ξανανέβηκε...) και έτσι τσίμπησα και ένα υβριδικό tuner, με τη σκέψη ότι σύντομα θα ξεκινούσε η εκπομπή ψηφιακού σήματος.

Αν αναρωτιέστε τι το θέλω το tuner, είναι γιατί δεν έχω τηλεόραση, αλλά χρησιμοποιώ το θορυβώδες [μπα ούτε που ακούγεται ;p], γεμάτο καλώδια [μπα τα έχω όλα κρυμμένα ;p], με μια οθονίτσα 15.4' [μπα 24' είναι ;p] desktop σύστημα μου σαν πολυσουγιά, αφού σ 'αυτό υπάρχουν τα άπαντα και έχει δεσπόζουσα θέση στο σαλόνι/γραφείο. Ότι θα έκανε κάποιος με ένα laptop δηλαδή :p

Τέλος πάντων, μόλις σκάναρα τις συχνότητες σε DVB mode και έπιασα τα κανάλια της Digea! Η εικόνα είναι πεντακάθαρη! ΚΑΜΙΑ σχέση με το τυπικό αναλογικό σήμα [εκτός αν είχατε εξαίσια λήψη]. Αν είστε τηλεορασάκιδες [εγώ μόνο ΣΚΑΙ βλέπω :p], αξίζει τον κόπο να επενδύσετε σε κάποιου είδος tuner.

4 σχόλια:

  1. Μπηχτές με ρυθμό πολυβόλου φεύγουν προς κάθε κατεύθυνση!!!

    Εκπέμπουν κανονικά δηλαδή έτσι; Ψηφιακό δέκτη έχει και το δικό μου tuner, να το ψάξω αν είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. LOL, ε όχι και μπηχτές :p

    Ναι ναι, κανονικότατα! Ωραία εικόνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Wise_One του αρέσει να ξεφτιλίζει κάθε γνωστό του. Έτσι είναι τόσα χρόνια, τι να τον κάνουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ!; Αυτό το είπε ο διάσημος αρθρογράφος των "θρόισμα" και άλλων βραβευμένων post; :o :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.