F1 2010

Με τέσσερεις παγκόσμιους πρωταθλητές στο grid, με νέους κανονισμούς και νέες ομάδες για να προκαλούν ατυχήματα, άρχισε το πρωτάθλημα του 2010! Δεν ξέρεις ποιον να μισήσεις περισσότερο! Το δίδυμο των Βρετανών πουσταράδων Χάμιλτον και Μπάτον, που είναι οι πιο άθλιοι και ανάξιοι πρωταθλητές ΕΒΕΡ; Μακάρι να ανατιναχτούν μαζί με τις McLaren τους! Τον Μιχάλη -σε βγάζω από την πίστα για να κερδίσω- Σουμάχερ, που βαρέθηκε να κάθεται πάνω στα δισεκατομμύρια του και είπε να γυρίσει για να ξεφτιλιστεί; Τον πάντα σπαστικό Αλόνσο [FUCK SPAIN!]; Τόσα πάθη! :ο

Χωρίς τον Κίμι, που αποφάσισε να οδηγεί πιωμένος σε χωμάτινες πίστες χωρίς πρόσφυση για την πλάκα του, τούτο το blog υποστηρίζει Βέττελ. Αν δεν τον χτυπήσει η ασύστολη γκαντεμιά που του χάλασε την περυσινή σεζόν [μπορούσε να πάρει το πρωτάθλημα εύκολα από τον υπερτιμημένο, πούστη Μπάτον], θα σκίσει.

Το γεγονός ότι τα ελληνικά κανάλια τα κάνανε πουτάνα και δεν έχουν εξασφαλίσει την αναμετάδοση δεν μας πτοεί. Υπάρχουν οι ΑΨΟΓΕΣ αναμεταδόσεις του BBC στo ράφι ;)

5 σχόλια:

  1. F1???????? μπαααα ποτέ δεν μου άρεσε :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Captain_nemo βλάσφημεεεεεε!!!

    Έτσι που έκαναν τους κανονισμούς, το μόνο που λείπει είναι να κάνουν τα μονοθέσια να πετάνε με αντιβαρύτητα μπας και γίνει πιο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι σκατά αγώνας... Μπροστά ο Βέττελ και το βάζω στο fast forward, βλέπω ξαφνικά πρώτο τον πουσταρά τον Ισπανό. Κατάλαβα λέω... Πρόβλημα στη Red Bull... Και όντως... σιγά μην είχε γίνει κανονικό προσπέρασμα... Πάει για τρελό ύπνο το πρωτάθλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. :PPP προτιμω τις μηχανεςςςς MOTO GP λεμεε :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και αυτό έχει γίνει πολύ βαρετό τελευταία... Πάντως απογοήτευση ο αγώνας. Και ο Χάμιλτον 3ος χωρίς λόγο. Γκαίουλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.