Spain sucks [παραλήρημα]

Όπως προέβλεψε ο Παύλος το χταπόδι [που θα πρέπει να είναι πλούσιο τώρα και να περιτριγυρίζεται από πανέμορφες χταποδίνες!] η Ισπανία πήρε το παγκόσμιο. Έκλαψα... :ο Δύο ομάδες κατέβηκαν στο γήπεδο. Μια άξιζε να κερδίσει, μια άξιζε να κερδίσει το τουρνουά του Cobra Kai :@ Με μοναδική πειθαρχία και τεχνική οι Ολλανδοί έσφαζαν δεξιά και αριστερά. Δε άξιζαν να κερδίσουν το τρόπαιο; Πώς; Ποδόσφαιρο ήταν ο τελικός;! :@

Το μίσος μου για την Ισπανία εστιάζεται στο γεγονός ότι είναι μια άχρηστη χώρα. Δεν έχει προσφέρει τίποτα ουσιαστικό εκτός από κάτι μαλακίες [αυτό μπορεί ή και μπορεί να μην ισχύει :p]. Στον τελευταίο μεγάλο πόλεμο της ανθρωπότητας [για τον Β' Παγκόσμιο μιλάω φυσικά] κάθισαν στην άκρη σαν κότες που είναι και μιλάμε για μια χώρα που έχει ως εθνικό σπορ τον βασανισμό και τη δολοφονία ταύρων από πουσταράδες "ταυρομάχους", στους οποίους είναι ειδικά αφιερωμένο το παρακάτω video.


Υποτίθεται ότι κάποιος του δίνει τη χαριστική βολή με ένα ξίφος ανάμεσα στους ώμους, όμως ακόμη και ένας ηλίθιος θα ήξερε ότι αυτό ουσιαστικά δεν σκοτώνει ακαριαία, αλλά απλά παραλύει το ζώο που αργοπεθαίνει από ασφυξία κάτω από το ίδιο του το βάρος. Αυτά για τους θαυμαστές του Ισπανικού πολιτισμού.

Υπάρχει και η άλλη λεπτομέρεια βέβαια. Κάτι αποικιοκρατικές εξορμήσεις που έσπειραν το θάνατο στη Ν. Αμερική και εξάλειψαν λαμπρούς πολιτισμούς.

Να τους χαίρεστε...

ΥΓ. Στο Γκραν Πρι του Silverstone ο Alosno, αυτός ο κακομαθημένος Σπανιόλος, τον ρούφηξε για άλλη μια φορά. Μεγάλη η χαρά μου! :@ Επίσης ο Webber - είναι τρελός ο Αυστραλός- έτριψε στα μούτρα της Red Bull και του Horner τη νίκη του και θα τους κάνει να ξανασκεφτούν το καθεστώς ευνοιοκρατίας που έχουν αρχίσει να δημιουργούν υπέρ του Vettel.

6 σχόλια:

  1. Ξεκόλλα με την Ισπανία ρε συ! Μες στην ανακρίβεια είσαι. Δεν έχουν προσφέρει τίποτα οι Ισπανοί στην ανθρωπότητα; Καλό και αυτό. Θερβάντες. Λόρκα. Δύο Νόμπελ λογοτεχνίας (Θέλα και Χιμένεθ)Στη ζωγραφική: Βελάσκεθ. Γκόγια. Πικάσο.΄Νταλί. Φλαμένκο. Επίσης από άγνοια (που αμφιβάλλω) ή εσκεμμένα παραπλανάς το αναγνωστικό σου κοινό; Είναι ευρέως γνωστό ότι η Ισπανία κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου τελούσε υπό τη δικτατορία του στρατηγού Φράνκο, κολλητού του Χίτλερ. Και είναι άλλωστε ακόμη πιο γνωστό ότι υπήρξε η πρώτη χώρα που ένιωσε στο πετσί της μια πρόγευση του φασισμού, όταν ο Χίτλερ βοηθούσε τον Φράνκο να κατασφάξει τη μισή Ισπανία στον Εμφύλιο.

    Αλλά το πρόβλημά μας είναι οι ταυρομαχίες. Λες και οι αγελαδίτσες που τρώμε εμείς έχουν σφαγεί με αγάπη, φροντίδα και προδέρμ.

    Me gustas España, me gustas muchisimo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλήθεια πώς μπορείς να το χάσεις αυτό. [αυτό μπορεί ή και μπορεί να μην ισχύει :p] 7η σειρά από την αρχή.

    Ευχαριστώ και για το μάθημα ιστορίας. Όπως και να το πακετάρεις η Ισπανία έμεινε αμέτοχη στον πόλεμο, ενώ ο Φράνκο στήριζε τον Χίτλερ. Στον μεγαλύτερο πόλεμο της ανθρωπότητας ήταν απλά μια δειλή στάση.

    Άλλο πράγμα η κτηνώδης μας κτηνοτροφία και άλλο να παρακολουθώ με θέρμη να βασανίζουν ένα ζώο και να επευφημώ.

    Αν δεν είχε και μερικούς καλλιτέχνες θα ήταν πραγματικά άχρηστη χώρα.

    Και το φλαμέγκο είναι μια μίξη τόσων πολλών εθνικών στοιχείων που δεν μπορείς να το χαρακτηρίσεις αυτόχθονα ισπανικό.

    Απορώ γιατί απάντησα, μια και το post ήταν χιουμοριστικό. Αλλά είναι που πάντα πρέπει να μας την μπαίνεις. Γι' αυτό και δεν έχει CD για εσάς δεσποινίς :o [not that you give a flying shit]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. OMFG! Δεν ξανασχολιάζω απολύτως τίποτα. Πφ. Αφού σας ξινίζουν τόσο οι απαντήσεις μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απαντήσεις είναι αυτές ή "πως να επιτεθούμε στον Νίκο σε 5 απλά βήματα"; Σοβαρά κοίτα τις τελευταίες σου απαντήσεις και έλα πες μου :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρουλάκι μην κανείς πίσω! Απαιτούμε να δημιουργηθεί tag Roulaki 's ksexesma :-P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. :o Είδα ότι στο facebook δημιουργήθηκε μόλις ένα group, το "Muerte a Nicolás" :@

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.