Ο μικρός τυμπανιστής

Πέρα από την αμέτρητη αταλαντοσύνη μου και αχρηστία στην κιθάρα, το άλλο κομμάτι του ήχου του ποταπού Faded Line project με το οποίο παλεύω διαρκώς είναι τα τύμπανα. Τα "ράφι" προσφέρει ότι θέλεις σε αυτό τον τομέα και όπως σε οτιδήποτε αποκτάς χωρίς κόπο, ποτέ δεν προσπάθησα πραγματικά να φτιάξω έναν ήχο, αλλά βασιζόμουν σε μαντζούνια και preset.

Αλλά όπως είπα δεν ένιωθα καλά πια να έχω εμμμ λογισμικό από το ράφι. Όχι τίποτα, αλλά συνήθως τα έχουν ψηλά και δεν τα φτάνω... :p Οπότε ξεκίνησα από τα βασικά, EzDrummer, με το DFH δώρο και το νέο πακέτο Metalheads.

Ο ήχος είναι πολύ καλός out of the box. Σαφώς καλύτερος από το DFH, αλλά αν έχεις κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό σου αρχίζεις το σκάλισμα. Όχι θέλω το σκάσιμο του ταμπούρου να κάνει σπαφ, όχι θέλω η μπότα να κάνει τσακλικ, όχι θέλω να πέσω από το παράθυρο! :@ Έτσι έχω βουτήξει μέχρι τα αφτιά στην επεξεργασία τυμπάνων.

Το καλό είναι ότι μιας και τα έσκασες για το λογισμικό και ξέρεις ότι είναι ποιοτικό, αναγκάζεσαι να μάθεις πολλά πράγματα για το πως δουλεύουν οι κομπρεσόρες και οι ισοσταθμιστές και το τι κάνουν στον ήχο. Με το ράφι απλά πας στο επόμενο πρόγραμμα ελπίζοντας σε θαύματα, τώρα όμως μπορεί να με σκοτώσει, αλλά θα το φέρω στα μέτρα μου! Ίντα αφρίζεις και ξαφρίζεις! Τον παρά μου έδωσα! :@

Φυσικά αυτό σημαίνει... ναι... νέα remix... :p

Υγ. Όσοι ασχολήστε με το άθλημα ρίξτε μια ματιά σε αυτό το blog, έχει εξαιρετικά tips.

4 σχόλια:

  1. με γειες , αντε να περιμένουμε θαυματα αππό δω και πέρα εεεε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπα... μάλλον να αυτοκτονήσω να περιμένετε! :@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πριν αυτοκτονήσεις θέλω την οθόνη σου, το pc σου, την κιθάρα, το μπάσο και το μπρουταλόδεντρο :Ρ

    Το μπλογκ τα σπάει, έχει πολύ ωραίους οδηγούς \m/

    Go go little drummer boy!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ώστε έτσι! Το ήξερα! :p

    Αυτοί οι οδηγοί πήγαν να με καταστρέψουν όμως! Τώρα βάζω μόνο το BootEQ MkII και το Density και γυρνάω τα κουμπιά μέχρι να μου αρέσει ;) Οι συχνότητες που έχει επιλεγμένες είναι οι ιδανικές για οτιδήποτε.

    ΘΑ ΣΚΑΣΩ! :@

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.