Fucking flash ad

Καθώς η τεχνολογία και οι τάσεις των χρηστών εξελίσσονται έτσι και το αγαπημένο μας www. Συνήθως οι ηλίθιες μόδες περνάνε γρήγορα. Άλλες κρατάνε ακόμη.

Μια από τις τάσεις που ευτυχώς πέθανε γρήγορα ήταν τα flash sites. Χωρίς δομή περιεχομένου και με τρελά μενού, απλά βασίζονταν σε εντυπωσιακά και άκρως ενοχλητικά animation για να σου κινήσουν το ενδιαφέρον. Δυστυχώς, εκείνη η περίοδος της παντοκρατορία του flash στο web design γέννησε και τις απίστευτα σπαστικές flash διαφημίσεις. Banner με ήχους, με animation, banner που έτσι και τα ακουμπούσες καταλάμβαναν όλη την οθόνη και άλλα υπέροχα...

Τελευταία σαν να υπάρχει μια αναζωογόνηση αυτών των διαφημήσεων του Σατανα! Με επικεφαλής αυτή τη ΓΑΜΗΜΕΝΗ διαφήμιση με το iphone και την γκόμενα. Είναι παντού. Δεν μπορείς να την αποφύγεις. Μπορεί να ακούς δυνατά τη μουσική και να περάσεις το ποντίκι κατά λάθος από πάνω... "ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ..." ΡΕ ΧΕΣΕ ΜΑΣ! Κατάρα σε αυτόν που την έφτιαξε. Να χρησιμοποιούν όλοι οι πελάτες του Internet Explorer 6. :@ (αυτό για όσους δεν ξέρουν είναι η μεγαλύτερη δυνατή κατάρα)

4 σχόλια:

  1. Πού είναι αυτή η διαφήμιση; Σοβαρά, δεν την έχω πετύχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλλον πλάκα κάνεις! }:p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι, σοβαρά δεν την έχω πετύχει. Εμένα μ' εκνευρίζει η γκόμενα στην ενεργοποίηση what's up...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6:18 μ.μ.

    ΜΑΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ Η ΣΑΒΟΥΡΑ

    ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΡΧΙΔΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.