Γαμιούνται τα Μικέλ

Προσπάθησα να σκεφτώ έναν πιο κόσμιο τίτλο για αυτό το post, στα αλήθεια προσπάθησα. Όμως τίποτα άλλο δεν θα ήταν μια ειλικρινής αποτύπωση της απέχθειας που νιώθω για αυτό το καρκίνωμα καφετεριών που εξαπλώνεται στην Θεσσαλονίκη.

Στην αρχή άνοιξαν δυο στο κέντρο την πόλης. Εντάξει σκέφτηκες, δεν τρέχει και τίποτα... Μετά άνοιξαν και άλλα. Και ακόμη περισσότερα. Σε κάθε κλειστό μαγαζί βλέπεις να αναρτάται ταμπέλα ότι προσεχώς θα ανοίξει Μικέλ...

Αλλά ένιωθες ασφαλής. Τουλάχιστον η αρρώστια ήταν περιορισμένη στο κέντρο και πίστεψες ότι η περιοχή σου είναι ασφαλής. Όμως άνοιξε και σε αυτήν. Μετά επαναπαύτηκες στο ότι το τετράγωνο σου είναι πολύ άκυρο μέρος για να ανοίξει trendy καφετέρια. Αποκλείεται. Και να που προσεχώς θα ανοίξει και εκεί.

Αλήθεια... εκείνο το ενοικιαστήριο για το διπλανό σπίτι; Υπάρχει ακόμη; Πρόσεχε μην δεις και εκεί ταμπέλα Μικέλ.

Μισώ τα πάντα γύρω από τα Μικέλ. Το σήμα του παππού των KFC, το προσωπικό ντυμένο σαν γραφείο τελετών μέσα στα μαύρα, τον εντελώς trendy, junior, ανήλικο ή όψιμα νεολαίο κόσμο. Την τρομερή βαβούρα που δημιουργεί όπου ανοίγει.

Μπορεί να κάνει καλό καφέ, άλλωστε αν λάβουμε υπόψιν μας ότι το 90% των καφετεριών της Θεσσαλονίκης κάνει Α Θ Λ Ι Ο καφέ, καφέ ύβρη, αυτό μάλλον δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο, αλλά όχι. Ως εδώ και μη παρέκει. Να πάνε να γαμηθούν όλα τα Μικέλ.

Αν στην Ελλάδα είχαμε ελεύθερη οπλοκατοχή και αν ο κόσμος χαπακώνονταν με αντικαταθλιπτικά από το δημοτικό, τα Μικελ θα ήταν το πρώτο και το ιδανικό μέρος για ένα ωραίο μαζικό σούτινγκ ή μια επίθεση αυτοκτονίας. :@

6 σχόλια:

  1. :@ για την τελευταία παράγραφο
    Μια μέρα θα γυρίσεις σπίτι και θα χει γίνει Mikel.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι δε μας έφταναν τα Starbucks, Illy και δε συμμαζεύεται, θέλουμε και Μικέλ...

    Γύρω απ' τη Ροτόντα πάντως δύσκολα κάνουν καλό καφέ, πριν κανα μήνα μ' ένα φίλο ήπιαμε ένα ξέπλυμα γάμησε τα. Ευτυχώς που ο καφές έκανε 2 ευρώ κι η σερβιτόρα τα 'χε πετάξει όλα έξω :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η γνωστή συνήθεια του Έλληνα να ακολουθεί τη μοδα. Είμαι σίγουρος ότι αν ανοίξεις ενα καφέ στα Φάρσαλα που θα το ονομάσεις "Αν πιεις καφέ από έμένα είσαι μαλάκας", βρεις έναν καλό μαρκετίστα να σου στήσει το φραντσάιζ και το προωθήσεις στη Θεσσαλονίκη, με τα κατάλληλα PR θα ξεσκίζει! Για τόση βλακεία μιλάμε στην πόλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λες να ακολουθήσουμε την πρακτική μάρκετινγκ της μαϊμούς, δηλαδή παραπλήσιο όνομα και στήσιμο;

    Να ανοίξουμε [με τα λεφτά των γνωστών μας που τα φυλάνε κάτω από το στρώμα και σε κρυφούς λογαριασμούς] τα... "ΜΟΥΣΕΛ"; :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ολοι πανε μικελ. Ειμαι 28 και οταν ημουν 20 πηγαινα για καφε για την παρεα και οχι για την γευση του καφε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.