Εκλογικό τηλεspam

Οι φετινές δημοτικές εκλογές μπορεί να δίνουν μια ευκαιρία σε κάθε πικραμένο, σε κάθε νέο, γέρο και παιδί να κατέβει υποψήφιος για δημοτικός σύμβουλος - σωτήρας της πόλης, μπορεί να δίνουν την ευκαιρία ακόμη και στον Μπατμαν να ζητήσει την ψήφο των συμπολιτών του για να σώσει το Γκόθαμ Σίτυ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να μας λούσουν στα spam sms.

Πέρα από το γεγονός ότι τα μηνύματα είναι εμετικά, βγαλμένα λες και από πολιτική σάτιρα, πέρα από το γεγονός ότι κανένα sms δεν θα με έπειθε για τα δεινά που προκάλεσε ο αντίπαλος του αποστολέα και ούτε για τις απίστευτες ικανότητες και αγαθές προθέσεις αυτού, είναι το γεγονός ότι εσύ ΚΑΡΙΟΛΗ υποψήφιε καταχράσε ένα μέσο στο οποίο ουδέποτε σου έδωσα πρόσβαση.

Δεν ξέρω από που βρίσκουν τα νούμερα των κινητών και επειδή κάθε πρόταση για τιμωρία αυτών που τα διαρρέουν στα εκλογικά επιτελεία θα είναι το πιο σύντομο ανέκδοτο, απλά ανταποδίδω με τα μόνα αντίποινα που μπορώ. Όποιος μου στέλνει sms χάνει απευθείας όχι μόνο την ψήφο μου, αλλά και το όποιο ενδιαφέρον μου για το άτομο του.

Σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε... Πούτιν.

2 σχόλια:

Από το Blogger.