Σκόρπιες σκέψεις ΙΙ

Μετά τη γιγάντια επιτυχία του πρώτου post, τώρα η συνέχεια...

Blood Spangled Banner
Η κατάσταση με το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα οπλοκατοχής στις ΗΠΑ συχνά πυκνά οδηγεί στα αποτελέσματα που είδαμε στη Βιρτζίνια. Είναι εκπληκτικό πως κάτι τόσο βλακώδες, όπως το να μπορεί ο ΟΠΟΙΣΔΗΠΟΤΕ να οπλοφορεί, εξακολουθεί να ισχύει κάτω από την πίεση μερικών λόμπι. Νομίζω ότι 30 νεκροί είναι too much αυτή τη φορά... Ρε Αμερικάνοι, αν θέλετε να κοιμάστε αγκαλιά με όπλα καταταγείτε στον Στρατό. Τόσους "Δημοκρατικούς" πολέμους έχετε να πολεμήσετε. Το μέγεθος της τραγωδίας και το γεγονός ότι ο δράστης ήταν μετανάστης θα ανοίξει, κατά τη γνώμη μου, το κονσερβοκούτι με τα σκουλήκια [can of worms] και θα υποστεί έντονη πολιτική εκμετάλλευση. Το αποτέλεσμα θα είναι και πάλι ένας άδειος γεμιστήρας και μερικά πτώματα...

Γιάννης ο όμορφος :@
Κάτι σε στυλ ΑΜΑΝ, αλλά λιγότερο κουραστικό. Χθες είχε αφιέρωμα στους αγαπημένους Δημόσιους Υπαλλήλους και πραγματικά ήταν έξοχος! Το καλύτερο ήταν όταν εκεί που "εργάζονταν" οι φίλοι μας κάηκε η λάμπα. Αρνούμενοι να αναλάβουν την ευθύνη να την αλλάξουν εκτός κανονισμού, αρχικά σκέφτηκαν να καταθέσουν αναφορά στο Υπουργείο Εσωτερικών ώστε να προκηρυχθεί διαγωνισμός για την αλλαγή της {! @} και στη συνέχεια αποφάσισαν να κάνουν απεργία! Δυστυχώς η λάμπα επανήλθε και εκνευρισμένοι επέστρεψαν στον ύπνο τους.

Και το σε στυλ ανέκδοτου -> "Στην Ελλάδα έχουμε τα καλύτερα ΜΜΜ, αφού όλοι οι Δημόσιοι Υπάλληλοι σχολάνε στις 2, αλλά βρίσκονται στα σπίτια τους από τις 12.30!" :@

The Good Sepherd Alert!
Μην επιχειρήσετε να δείτε αυτή την ταινία! ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ! Μετά από δύο απόπειρες να τη δω βράδυ, όπου και ένιωσα απίστευτη νύστα στο πρώτο τέταρτο, σε μια σκηνή σε ένα γραφείο όπου μιλούσαν για κάτι, επιχείρησα απόγευμα. Ένιωσα μια βαρεμάρα, αλλά ατσάλωσα και συνέχισα να βλέπω, πείνασα, έφαγα 2 τοστάκια, συνέχισα να βλέπω, κάπου ανάμεσα στους ανούσιους διαλόγους, σε ένα γκέι καθηγητή και Ναζιστές εμφανίστηκε η Αντζελίνα, σε έναν απολύτως αδιάφορο ρόλο, έπιασα το μπάσο έπαιξα όλες τις κλίμακες σε 5 κλειδιά, το άφησα, έβαλα μανταλάκια στα βλέφαρα, κοπανήθηκα με την εφημερίδα και τελικά ένιωσα σαν να θέλω να πυροβοληθώ... Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες μου αυτή η ταινία είναι η ανία φυλαγμένη σε ένα ασημένιο δισκάκι. Μείνετε μακριά!

Funk Master
Όσοι μένετε στην Αθήνα κανονίστε να χάσετε αυτό το event. Όχι κανονίστε και τα λέμε! Ο άνθρωπος είναι θρύλος, όχι μόνο του λατρευτού μπάσου, άλλα όλης της Funk/Jazz/Fusion μουσικής.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9:27 μ.μ.

    Blood Spangled Banner :

    Μπααα, και 200 να παιθάνουν αυτό δεν αλλάζει με τίποτα. "Είναι πολλά τα λεφτά Άρη". Τα λόμπυ αυτά είναι πανίσχυρα και χρηματοδοτούν και τα δύο κόμματα. Το μόνο στο οποίο μπορεί να ελπίζει κανείς είναι να επανέλθουν οι Δημοκρατικοί για να απαγορεύσουν την πώληση ημιαυτομάτων όπλων (και μόνο).
    Από τους Ρεπουμπλικάνους δεν είναι να περιμένεις τίποτα. Εδώ ο Huckabee είπε ότι αν οι μαθητές ή οι καθηγητές στο VirginiaTech είχαν κι αυτοί όπλα τότε κάποιος θα τον είχε καθαρίσει τον τύπο πριν σκοτωθούν τόσοι πολλοί!!!!!!

    The Good Sepherd :
    Από ταινίες είδα δυο γαμάτες αυτόν τον καιρό,
    (1) The lives of others - αν και έχουν αρχίσει να μου τη σπάν αυτές οι αντικουμουνιστικές υστερίες.
    (2) The wind that shakes the barley

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ ήμουν γενναίος και κατάφερα και είδα όλη την ταινία the good shepherd. Άθλια σίγουρα δε θα την χαρακτήριζα αλλά σίγουρα ήταν κουραστική, γιατί η ιστορία μία πήγαινε μπρος μια πίσω χωρίς κανένα σημαντικό λόγο και διήρκησε πάρα πολύ. Αυτό που με τράβηξε να την δω ήταν το cast της ταινίας. Εκτός από την Angelina έπαιξαν και άλλοι πολύ καλοί ηθοποιοί σε δευτερεύοντες ρόλους όπως ο John Turturo, o Michael Gambon (σίγουρα όλοι οι φίλοι του top gear θα τον γνωρίζουν), o Alec Baldwin και ο Joe Pesci, αλλά δεν μπόρεσαν να σώσουν την ταινία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9:04 π.μ.

    Γιατί δεν βλέπετε το Reign of fire που είναι και εγγύηση?Παίζει και ο μέγιστος Van Zan.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.