Στην Ελλάδα κανένας δεν ακούει τις κραυγές σου II

Μάλιστα. Τελικά το θράσος των κυρίων της ΔΕΗ δεν έχει όρια. Η ΓΕΝΟΠ, με μια κίνηση που υποτιμάει τη νοημοσύνη και του πλέον "ααα εγώ είμαι καλάααα" ατόμου, "ανέστειλε" την απεργία της δίνοντας πάσα σε "σωματεία" της επιχείρησης, ώστε να απαλλαγεί από την εκδίκαση και το χαρακτηρισμό της "απεργίας" της ως καταχρηστικής και να κερδίσει χρόνο!

Να κερδίσει χρόνο, γιατί τα σαββατοκύριακα και ειδικά αν πρόκειται για τριήμερα, η δικαιοσύνη δεν μπορεί να λειτουργήσει. Αργεί... γενικά...

Πάλι γκρινιάζεις RaDiKaL; Είναι γκρίνια η αγανάκτηση; Είναι γκρίνια να ζητάς αυτό που σου ανήκει και αυτό που χρυσοπληρώνεις; Εμείς οι Έλληνες αγαπάμε τις θεωρίες συνωμοσίας. Ο Τσίπρας είπε ο η διοίκηση κάνει σκόπιμα διακοπές για να στραφεί εναντίον των εργαζομένων η κοινή γνώμη. Διάβασε κάνα Esquire παλικαράκι και βούλωστο.

Όμως κανένας δεν μας φταίει. Γιατί όταν αντιμετωπίζουμε ως γκρίνια την απαίτηση απονομής δικαιοσύνης, όταν αντιμετωπίζουμε ως μίζερο αυτόν που προσπαθεί να ξυπνήσει και κανέναν μπας και επιτέλους δραστηριοποιηθούμε ως καταναλωτές, τότε όταν μας γαμάει το κράτος και όλα υπολειτουργούν, όταν οι δημόσιοι υπάλληλοι, τα καρτέλ και οι συνδικαλιστές εκπλήσσονται από το πόσο τείνουν στο άπειρο οι ανοχές μας λόγω αποχαύνωσης και ωχαδερφισμού, κάντε τουμπεκί. Μην πείτε λεξούλα. Γιατί εσείς και όλοι μας φταίμε για τα χάλια μας. Γιατί πολύ απλά τα ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ. Πιείτε το καφεδάκι σας, μιλήστε για μπαλίτσα και όλα είναι καλάααααα...

ΥΓ. Απίστευτο! Δεν περίμενα ότι θα το πω ποτέ αυτό. Μπράβο στο ΚΚΕ που έκανε τη μόνη ΛΟΓΙΚΗ δήλωση:
Αίσθηση προκάλεσε και η θέση της Αλέκας Παπαρήγα, που κατηγόρησε το πρωί τους συνδικαλιστές της ΔΕΗ ότι ενδιαφέρονται μόνο για το δικό τους συμφέρον. «Το σύστημα της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ξέρετε ποιο είναι; 'Δεν θέλουμε το ΙΚΑ σας'. Είδα χθες εγώ η ίδια πανό 'σας χαρίζουμε το ΙΚΑ σας'. Είναι αυτή στάση για να γίνει ενιαίος αγώνας με τους εργατοϋπάλληλους;»είπε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ.

ΥΓ2. Καλό τριήμερο. Πάτε καμιά εκδρομή. Άντε τα λέμε...

1 σχόλιο:

  1. Επειδή είναι σαφή τα υπονοούμενα προς αυτά που σου είπα, να τα πω και από δω. Άλλο είναι να έχεις επίγνωση και να δρας για αυτά που σου συμβαίνουν και άλλο είναι να σου λέει κάποιος καλημέρα και συ να του λες "γαμιέται η ΔΕΗ". Έχουμε και μια ζωή να ζήσουμε.
    Καλό τριήμερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.