Μα το Δία!



Πήραμε τα βουνά...

Σάββατο και η απόφαση ειλημμένη. Χαλαρωτικό hiking με τον Istik-Tauros-Clifhanger ως το καταφύγιο Ζολώτα στον Όλυμπο, σε υψόμετρο 2100μ. Εξαιρετική μέρα και ιδανικός καιρός για περπάτημα. Εξάλλου είμαι ο Χατζηsteyr και μόνο όταν βρέχομαι οι κοντές μου σχέσεις δεν αποδίδουν :p

Πολύ όμορφη διαδρομή και όποιος νέος άνθρωπος, που μπορεί να πάρει τα πόδια του, δεν θέλει να την κάνει είναι άξιος της μοίρας του και της μπυροκοιλιάς του. Χαρακτηριστικό της διαδρομής είναι η ταχύτατη αύξηση του υψομέτρου, καθώς ανεβαίνει περίπου ένα χιλιόμετρο από τα Πριόνια, αλλά ανεβαίνει διαρκώς. Ανηφόρα! Fuck Yeah! Υπήρχαν στα σκιερά σημεία χιόνια, αλλά όχι άβατα, μέχρι που φτάσαμε 200 μέτρα πριν το καταφύγιο Ζολώτα, όπου και υπήρχε άφθονο χιόνι μέχρι το γόνατο! Κάτι που έκανε αυτά τα μέτρα μάχημα και κουραστικά :@ Fuck Yeah!

Το κατέβασμα ήταν πολύ χαλαρωτικό και ευχάριστο, αν και όταν ξες ότι σε περιμένει μια αχνιστή φασολάδα κάτω, ε μετά από μια, δυο ώρες κουράζει! Κούρασες κλείσε! :@ Είδαμε και κάτι πατημασιές (πιθανόν από αρκούδα;) να διασταυρώνονται με τις δικές μας σε κάποια φάση. Cool! Yπάρχει υποψία ότι ήταν οι εξωγήινοι που ήθελαν να μας απαγάγουν!

Γαμάτη φάση. Thanks dude. Bring the raaaain!

Κεραυνός να τους κάψει
Γυρίζοντας στη Θεσσαλονίκη ήρθαμε αντιμέτωποι, φυσικά, με διακοπή ρεύματος. Σκέφτηκα ότι σε κάποια φάση καποιος θα πληρώσει αυτή τη μαλακία με τη ζωή του. Και όντος, μέχρι στιγμής τρία θύματα έχουν καταγραφεί. Σταμάτησε η παροχή οξυγώνου μιας ηλικιωμένης, μια γυναίκα με προβλήματα όρασης έχασε τον προσανατολισμό της και έπεσε από μία γέφυρα και ένας επαγγελματίας χτηπήθηκε από θανατηφόρο φορτίο όταν επανήλθε απότομα η παροχή. Μπράβο συνδικαλιστές. Οι θάνατοι τους στο λαιμό σας...

Νιώθω και ελαφρώς δικαιωμένος για την "γκρίνια" μου γιατί, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, υπήρξε σημαντική κινητικότητα εναντίον της τρομοκρατίας των συνδικαλιστών, αφού επιχειρήσεις και επαγγελματίες θα αξιώσουν από τη ΓΕΝΟΠ τις ζημιές που υπέστησαν, ενώ η δικαιοσύνη δούλεψε ΣΚ(!!!) ώστε να αποδοθούν, ΑΜΗΝ, κάποιες ευθύνες.

Φυσικά το ΠΑΣΟΚ, ως αριστερό κόμμα πλέον, εδώ γελάτε με τη ψυχή σας, έκανε ακατάληπτες δηλώσεις για να πέσει κάπου στο 10% στο σύντομο μέλλον. Α ναι, είπα μπράβο στο ΚΚΕ στο προηγούμενο post; Παρανόηση ήταν. Η Αμερική έφταιγε...

SUVαρευτείτε
Το κακό με αυτά τα αυτοκίνητα έχει παραγίνει. Ξεκίνησε ως καθαρά αμερικάνικη υπερβολή, ένα αυτοκίνητο ούτε ακριβώς εκτός δρόμου, ούτε και απλό επιβατικό, για να καλύπτει τις εκδρομικές ανάγκες των γιάπιδων... Έτσι και εδώ, επειδή οι Έλληνες μισούν κάθε τι Αμερικάνικο και το διακωμωδούν, βλέπουμε την εκρηκτική αύξηση τους. Το ανόητο είναι ότι ο Νεοέλληνας ΜΑΛΑΚΑΣ θα το πάρει, θα πάει ως την Αράχοβα και θα στρώσει τον κώλο του στην πρώτη ταβέρνα για να πλακωθεί στα κρεατικά. Μετά θα πει ότι πήγε στο "βουνό". Ουστ ρε.

Warrel Dane - Praises To The War Machine
Ο προσωπικός δίσκος του frontman των γιγάντιων Nevermore είναι επιτέλους γεγονός! Θα μπορούσα να πω ότι είναι το Balls To Picasso του Dane. Με πιο αργούς ρυθμούς από τους δίσκους των Nevermore, με φωνητικά που πιάνουν όλο το εύρος της φωνής του και όχι μόνο το χαρακτηριστικό φαλτσέτο του, με πολύ ωραίους και πολύ πιο προσωπικούς στίχους. Μοιάζει σαν ένας δίσκος κάθαρση για τον Dane. Πάρα πολύ όμορφη δουλειά! Ακούστε το.

8 σχόλια:

  1. Μα τα χίλια μπιμπερό θα μπορούσες να κάνεις διαφορετικά post και όχι να μπερδεύεις την ωραία εκδρομή σου με τους μαλάκες!
    Άκουσα του Dane και στην αρχή μου κακοφάνηκε που έλειπαν οι κιθαριές των Nevermore. Αλλά προσωπικός δίσκος είναι, ότι θέλει κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως να το έκανα σε εφτά μέρη; Οοοου! :@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4:20 μ.μ.

    \beginquote
    Πολύ όμορφη διαδρομή και όποιος νέος άνθρωπος, που μπορεί να πάρει τα πόδια του, δεν θέλει να την κάνει είναι άξιος της μοίρας του και της μπυροκοιλιάς του
    \endquote
    Εάν δεν δίνουν κάνα επίδομα εκδρομής δεν συμφέρει η εκδρομή.
    Οι τελευταίες φήμες από τον ΑΣΕΠ πάντως λένε πως κάθε εκδρομή στην κορυφή του Ολύμπου προσμετράται στα μόρια για τον διορισμό, για αυτό σπεύσατε. Θα πρέπει να υπάρχει φωτογραφία από την κορυφή με την σημαία, 2 επικυρώσεις από τα ΚΕΠ, πιστοποιητικό γεννήσεως, υπεύθυνη δήλωση πως τον τελευταίο μήνα δεν έχεις πάει σε ταβέρνα, και βεβαίωση από την εφορία πως δεν χρωστάς λεφτά στους φίλους σου.Άντε κονόμησα πάλι μόρια.
    Bring the rain

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @radikal μη μπερδεύεις τα κλασσικά post που αφορούν την επικαιρότητα με το 7 of 7.
    @tauros να δούμε τι θα λες για το δημόσιο όταν σε πάρουν σε μία από τις 666 αιτήσεις για διορισμό που έχεις κάνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άντε ρε , μπράβο. Πρέπει να ήταν πολύ τέλεια στο βουνό ε? Εμεις τη βγάλαμε μέσα μιας και όλοι μας εγκατέλειψαν.Αλλά δεν ήταν και άσχημα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος3:42 μ.μ.

    Δεν μπορώ να μπω ακόμα, γιατί νομικά την φασολάδα την φάγαμε σε ταβέρνα. Άρα δεν έχω όσα μόρια θέλω, άρα μέχρι στιγμής τον πούλο. Υπομονή δεν θα κάνουν το kefalaio/3 στα δημοτικά??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μαλάκα! Εστιατόριο έγραφε απ'έξω! Άρα και νομικά δεν ήταν ταβέρνα. Άρα δεν παίρνεις ούτε ένσημο!

    Thank Nemo, επειδή η αγορά έχει αποφασίσει πως δεν κάνουμε για τίποτα άλλο παίρνουμε τα βουνά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.