Θάνατος από μαγνήτη

Τώρα που το λέω, το Death By Magnet [!] μπορεί και να ήταν καλύτερος τίτλος από αυτή την εμετική μαλακία. Τι διάολο πάει να πει Death Magnetic; Και γιατί όχι Magnetic Death;

Μήπως εννοούν ότι σπέρνουν το θάνατο από τα ηχεία; Αλλά τότε θα έπρεπε να είναι Death Electromagnetic! Μήπως ότι μαγνητίζουν το θάνατο [της μουσικής που κάποτε βοήθησαν να δημιουργηθεί και των ακροατών τους]; Μήπως ότι μαγνητίζουν το χρήμα;

Μήπως απλά ένας τελειωμένος τίτλος από τους τελειωμένους;...

Α ναι και άσπρο εξώφυλλο; Αλήθεια; Πρωτότυπο...

Πάω να ακούσω το One τώρα...

23 σχόλια:

  1. Εντάξει οι πιθανότητες είναι να είναι παπαριά. Γι αυτό θα πάμε να τους ακούσουμε πριν βάλουν στο playlist τους τις ενδεχόμενες παπαριές.
    (Μη σου πω θα πάω μόνο για τους θεούς Down)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσέξτε μόνο μην πεθάνετε από μαγνήτη! :@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12:51 μ.μ.

    Γιατι οι πιθανοτητες ειναι να ειναι μαπα ο δισκος ρε σεις?Απο που εβγαλες αυτο το συμπερασμα φιλε Seventh Son? Τα samples τα εχεις ακουσει καθολου? Αν μη τι αλλο ειναι ενθαρυντικα οτι το αλμπουμ θα ειναι καλο.Ο τιτλος εμενα μια χαρα μου φαινεται,γιατι πρεπει αποκλειστικα να σημαινει κατι το Death Magnetic,μπορει να μην σημαινει απολυτως τιποτα.Οσο για το εξωφυλλο θα μπορουσε να ειναι κατι καλυτερο απο αυτο που κανανε.

    Υπομονη μεχρι να βγει το αλμπουμ και μετα να κρινουμε,οχι να λεμε απο πριν χωρις να εχουμε ακουσει τιποτα πως θα ειναι παπαρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμένα τα samples και τα videos που βγάζουν στο youtube μου ακούγονται αποκαρδιωτικά. Αλλά γούστα είναι αυτά...

    Όταν είχα κάνει το ποστ το εξώφυλλο ήταν λευκό, και τελικά μοιάζει με την εικόνα που έβαλα περισσότερο!

    Ταπεινή μου γνώμη είναι πως οι Metallica το έχουν χάσει από καιρό. Ναι ήταν τρομερά επιδραστικοί (αν και όχι καλύτεροι από τους άλλους του Bay Area) και γίνανε τεράστιοι, όμως ενώ οι Exodus και οι Testament βγάζουν εξαιρετικές (και τεχνικές) δουλειές τελευταία, αυτά που άκουσα από τους κυρίους... εχχχ...

    Μακάρι να σου αρέσει ο δίσκος πάντως.

    MESHUGGAH ΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6:17 μ.μ.

    Μιας και υπαρχει η απορια του τι μπορει να σημαινει ο τιτλος ο hetfield ειπε τα εξης,

    Σε δηλώσεις του, ο Hetfield ξεκαθάρισε ορισμένα πράγματα για την προέλευση του τίτλου. «Ξεκίνησε ως φόρος τιμής σε καλλιτέχνες του χώρου μας που έχουν «φύγει», όπως ο Layne Staley (Alice In Chains) αλλά και πολλοί άλλοι. Κάτι σαν rock 'n' roll μάρτυρες. Από εκεί και πέρα διευρύνθηκε στο πώς κάποιοι άνθρωποι «μαγνητίζονται» και έλκονται από το θάνατο, ενώ άλλοι απωθούνται. Το γεγονός ότι όλοι θα πεθάνουμε είναι άλλοτε υπερβολικά συζητημένο και άλλοτε ελάχιστα. Αλλά όλοι πρέπει να το αντιμετωπίσουμε κάποια στιγμή. Λίγο πολύ αυτό είναι το θέμα».

    Φιλε radikal οταν λες αποκαρδιωτικα τι εννοεις,περιμενεις δλδ απο τους metallica εν ετη 2008 να γυρισουν στον ηχο του master of puppets η and justice for all?Αυτο ειναι αδυνατον,οσο για το τι εχουν βγαλει μετα το black album,ενταξει ειναι γνωστο οτι απο τοτε οι metallica που ξεραμε πεθαναν,εκαναν τις επιλογες τους και κριθηκαν.Eνοειται οτι το εχουν χασει απο καιρο και οτι η μουσικη κατευθυνση που πηραν δεν εχει καμια σχεση με το ενδοξο παρελθον τους.Αλλα ας μην προεξοφλουμε απο πριν την αποτυχια του νεου τους δισκου,ξερω οτι πολλοι ισως γελατε με ολα αυτα και να λετε "ακομα με τους λεφταλικα ασχολειστε",λιγο υπομονη,ισως βγαλουν κατι καλο. :p


    Απο αλμπουμ οπως oad,reload,st.anger τουλαχιστον πιστευω θα ειναι καλυτερος...λεω εγω,γνωμη μου δλδ.Εαν επιστρεψουν σε εναν ηχο στυλ black album εγω θα ειμαι ικανοποιημενος,θαυματα δεν γινονται κακα τα ψεμματα,μην περιμενει κανεις το νεο master.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν θα πω ψέματα ότι δεν είμαι λίγο προκατειλημμένος. Όμως αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό σε κάτι που και εσύ λες. Δεν είναι δυνατόν να περιμένουμε από τους σημερινούς Metallica ένα καινούργιο Master Of Puppets.

    Όμως μετά τη φρίκη του Στάνγκερ προφανώς δεν είχαν κατεύθυνση και ίσως διάβασες σε συνεντεύξεις κτλ ότι ο Ρούμπιν τους είπε να φτιάξουν κάτι στο στυλ του Μάστερ.

    Δηλαδή μια μπάντα με την ιστορία τους περιμένει από έναν παραγωγό (ραπ βασικά - ότι μεταλ παραγωγή έχει κάνει σε μεταλ έγινε εμμ nu) να τους πει τι να κάνουν;

    Γι' αυτό και λέω ότι μου ακούγονται αποκαρδιωτικά. Στα βιντεάκια ακούγονται αρκετά ριφφ και ηχητικά είναι σε εκείνο το ύφος, γρήγορα, ρυθμικά, ακούς σόλο κτλ, αλλά... Δυστυχώς για αυτούς έχουν μια τεράστια κληρονομιά (δικαιολογημένα ή αδικαιολόγητα αυτό είναι άλλο θέμα) και με βάση αυτή κρίνονται.

    Παρόλα αυτά έχω πει ότι αν είναι να περιγράψεις σε κάποιον τι εστί μεταλ με ένα μόνο κομμάτι, αυτό θα πρέπει να είναι το One. Τα έχει όλα.

    Όσο για το ΣΤΑΝΓΚΕΡ ε δεν μπορεί κάποιος να κάνει χειρότερο και να προσπαθήσει! :O Δεν έπρεπε να το κυκλοφορούσαν ούτε για αστείο. Το σπαστικό ήταν ότι σάρωσαν όλα τα βραβεία, κάτι που δείχνει πόσο στημένα είναι, αλλά και πόσο, δυστυχώς, δεδομένη θεωρούν την επιτυχία τους. Γι' αυτό και είμαι τόσο σκληρός απέναντι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος8:47 μ.μ.

    Τι λεει,ακουσε κανεις το single των metallica The Day That Never Comes?

    Προσωπικα δεν περιμενω κατι το φοβερο ετσι,ισως να μην το εχουν πια και να μην μπορουν.

    Το κομματι δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο,ειναι ωραιο κομματακι,μελωδικο,ισως καπως ψιλοαδιαφορο,συνολικα ομως καπου χανει,σαν να ειναι ημιτελης,σαν να λειπει κατι.Ενω ξεκιναει καλα και συνεχιζει ωραια μετα το 4' καπου το χαλανε.Εχω την αισθηση οτι θα μπορουσαν να το ειχαν δουλεψει περισσοτερο και να βγει αρκετα καλυτερο το τραγουδι.

    Απο την αλλη το cyanide,το δευτερο κομματι μου αρεσε περισσοτερο απο το single τους,χωρις να ειναι κατι το ιδιαιτερο ουτε αυτο,χωρις να εντυπωσιαζει,ειναι καλο κομματι θεωρω.Απο εκει και περα θελω να πιστευω οτι θα εχουν καλυτερα κομματια μεσα στον δισκο.

    Το κακο ειναι οτι πολυς κοσμος κ φανς εχουν μεγαλες προσδοκιες και περιμενουν ενα γαματο αλμπουμ η ενα φοβερο δισκο κτλ κτλ,αυτο ομως ισως τους γυρισει μπουμερανγκ και απογοητευτουν στο τελος μολις βγει το Death Magnetic γιατι ισως να μην ειναι αυτο που θα ηθελαν και αναμενανε τοσο καιρο.

    Οπως και να εχει πιστευω οτι θα ειναι ενας αξιοπρεπης δισκος και καλυτερος απο τα 3 τελευταια τους κ ειδικα απο το st anger.Οσο για τον ulrich καλα μου ακουγονται τα drums στα 2 νεα κομματια,δλδ δεν βλεπω να ειναι τοσο χαλια οσο λενε μερικοι.

    Βεβαια σε λιγες μερες που θα βγει το αλμπουμ και θα το ακουσουμε θα εχουμε μια ολοκληρωμενη εικονα πλεον για το τι ηθελαν να κανουν οι metallica και τι τους βγηκε τελικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δες τις εντυπώσεις μου στο τέλος του Metal Sunday III

    Τις προσδοκίες πολύ εσφαλμένα τις δημιούργησαν οι ίδιοι όταν άρχισαν να μιλάνε για επιστροφή στις μέρες του Master. Αν δεν είχαν πει κάτι τέτοιο οι προσδοκίες θα ήραν σαφώς πιο ρεαλιστικές...

    Αλλά και πάλι είναι θλιβερό για την άλλοτε τεράστια μπάντα να λέμε ότι δεν πρέπει να έχουμε προσδοκίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος9:58 π.μ.

    http://www.metallica.com/index.asp?item=601136

    Νεο κομματι,My Apocalypse,καιρο ειχαμε να ακουσουμε κατι γρηγορο απο αυτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος6:21 μ.μ.

    Παιδια μολις ακουσα το album...
    Eχω μεινει με το στομα ανοιχτο.....
    Ειναι εκπληκτικο......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος7:20 μ.μ.

    to eksofilo pantos einai poli trendy
    maresei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος4:31 μ.μ.

    είναι κρίμα που κάποιοι διαψεύδονται, αλλά ο death magnetic είναι δισκάρα...
    Άντε γεια!
    Οι Metallica ζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ναι είδα το φως το αληθινό!
    Άνοιξαν οι μουσικοί μου ορίζοντες!
    Πραγματικά δισκάρα! Για ποιο μιλάμε;

    Γεια και σε σένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αφιερωμένο
    http://www.metalsucks.net/?p=7045#more-7045

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Βρε βρε βρε...
    Άλλος ενας ιδιαιτέρως διασκεδαστικός διάλογος απο δήθεν true metallica fans. Η μπάντα έχει ξεπουλήσει και δεν έχει βγάλει τίποτα το αξιόλογο τα τελευταία 20 χρόνια, αυτή δεν είναι η καραμέλα που πρέπει να πιπιλάμε? Η πλάκα είναι ότι νομίζετε πως η γνώμη σας έχει αξία! Λέτε εσάς να σκέφτονταν οι metallica όταν έβγαζαν τα load, reload ακόμη και το st.anger? Αλμπουμάρες τα πρώτα δυο, έτσι κι αλλιώς κάθε μπάντα που σέβεται τον εαυτό της ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ,λογικό επακόλουθο το τρίτο, για όσους είδαν την ταινία που το συνόδευσε. Το death magnetic νομίζω δεν χρειάζεται να το υπερασπιστώ ακόμη και στους κουφούς αρέσει... Κατά τα άλλα εσείς οι αυθεντικοί μεταλλάδες συνεχίστε την καλή δουλειά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πάντα είναι διασκεδαστικά τα σχόλια κολλημένων ΟΠΑΔΩΝ, που δεν μπορούν να δουν ή μάλλον να ακούσουν την αλήθεια...

    Ο Λαρς σε ευχαριστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. radikal δεν υπαρχει αληθεια στη μουσικη.ο καθενας δικαιουται να εχει τη γνωμη του. αδικαιολογητα πραγματα ειναι η προκαταληψη, η εμπαθεια, η απαιτηση να συνεχισει καποιος να κανει αυτο που σου αρεσει. δειξε λιγο σεβασμο για τις επιλογες που εκανε η μπαντα στην οποια οφειλεις τον οποιο σεβασμο υπαρχει για αυτο το ειδος μουσικης. Σε τι ακριβως νοιωθεις προδομενος? Μη παπαγαλιζεις αποψεις ζηλιας και σκεψου αν πραγματικα ειναι τοσο κακος ο νεος δισκος
    ο mustaine σε ευχαριστει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Λαρς :p ευχαριστώ που αφιέρωσες χρόνο από τα παιδιά σου για να μας μιλήσεις. Μπορείς να κάνεις και λίγη εξάσκηση στα drums :@

    Νομίζω ότι απαντάς μόνος σου. Σέβομαι την συνεισφορά τους, ασφαλώς, αλλά από κει και πέρα δεν είμαι υπάλληλος τους και δεν θα "παπαγαλίσω" όπως λες την επικρατούσα άποψη ότι επιδεί ο νέος δίσκος είναι πιο "σκληρός" από τις hard rock προηγούμενες δουλείες τους είναι και καλός metal δίσκος.

    Σε σύγκριση με αυτά που βγαίνουν σήμερα είναι κακός. Τώρα αν πριν είχες προβλήματα με τον Τζέιμς δεν με νοιάζει. Τη μουσική "κρίνουμε", δηλαδή λέμε αν προσωπικά μας αρέσει ή όχι, όχι τις προσωπικές σας δυσκολίες :o

    Θα μιλήσει και ο Hammet;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ευχαριστώ που αφιερώνεις τον υπερπολύτιμο χρόνο σου για να απαντάς σε μια συζήτηση για ανθρώπους με τόσο ταπεινές ασχολίες όπως το μεγάλωμα παιδών-φαντάζομαι δεν είναι αρκετά macho για σένα.
    Όπως και να'χει εξακολουθώ να έχω κάποιες απορίες.Με ποιες τωρινές δισκάρες συγκρίνεις το πενιχρό death magnetic (και οχι magnetic death γιατί είναι άλλη η σημασία)?Ακόμη, ακόμη κι αν σου φαίνεται κακός δίσκος νομίζω πως χάνεις σε πειστικότητα παραπαίποντας σε γελοίες ιστοσελίδες σαν κι αυτή με τον τύπο που απογοητεύτηκε με το black album (πραγματικά άθλιο!) και τώρα ψάχνει να βρει απο που έχουν κλέψει τα riff στο τελευταίο τους.Άσε που νομίζω πως αρκετά έχασες το χρόνο σου με αυτούς τους μαλάκες για τους οποίους είχες kιόλας προβλέψει την απόλυτη κατάντια. Αφού δεν σε νοιάζουν τι κάθεσαι και γράφεις? Σπάσε τα cd τους, προς θεού μην δεις κανένα live (άστα να πάνε κι εκεί) και αφοσιώσου στους black nekrodeathdoomofsorrow που εκτός του ότι δεν έχουν επιτυχία (θανάσιμο αμάρτημα),δεν έχουν και παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Με τι τα συγκρίνω μπορείς να τα δεις στο πλάι και σε ότι γράφω για άλλους δίσκους κατά καιρούς (και φέτος).

    Εγώ έγραψα σε μερικές αράδες την άποψη μου ΕΣΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΖΑΛΙΖΕΙΣ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ :@

    Χαιρετισμούς στον Ρομπέρτο Αυγουστίνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ωραία επιχειρήματα ρε
    Σε αφήνω στην ησυχία σου
    Καλές μπουγάτσες...you ain't my bitch
    που λένε και τα παιδιά

    Χαιρετισμούς στα παπάρια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ωραία επιχειρήματα ρε
    Σε αφήνω στην ησυχία σου
    Καλές μπουγάτσες...you ain't my bitch
    που λένε και τα παιδιά

    Χαιρετισμούς στα παπάρια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μπουχου χου

    4χ4 - Love is a four letter word :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.