Οι επικοί μας βρωμόμπατσοι

Ομάδα ΔΕΛΤΑ ονομάστηκε η επίλεκτη ομάδα χαραμοφάηδων της ΕΛ.ΑΣ. Ίσως για να παραπέμψει στην άκρως επίλεκτη ομάδα του Αμερικανικού Στρατού. Ξέρετε, από αυτές που περνάνε εκπαίδευση κτλ. Η παραπομπή μόνο γέλια μπορεί να προκαλέσει, ίσως όχι τόσα όσα το παρακτω άρθρο...

Σε κωμωδία εξελίχτηκε η εμφάνιση της νεοσύστατης αστυνομικής ομάδας ΔΕΛΤΑ στην Αθήνα, λίγο πριν από την επίσημη πρεμιέρα της. Η ομάδα με τον βαρύγδουπο τίτλο «Δύναμη Ελέγχων και Ταχείας Αντίδρασης» πιάστηκε από την πρώτη στιγμή στον ύπνο, καθώς έπινε... βραδέως τον φραπέ της στη Βαλαωρίτου ενώ είχε παρκάρει τα μηχανάκια στη Βουκουρεστίου.

Την ώρα που περίπου δέκα αστυνομικοί της ομάδας ΔΕΛΤΑ ήταν παραδομένοι στην απόλαυση του καφέ, η Δημοτική Αστυνομία τους έκοβε κλήσεις λίγα μέτρα πιο πέρα για παράνομο παρκάρισμα μοτοσικλετών σε πεζόδρομο. Η δύναμη της «ταχείας αντίδρασης» δεν είχε πάρει χαμπάρι τι γινόταν, γιατί δεν είχε οπτική επαφή με τις υπηρεσιακές μοτοσικλέτες, τις οποίες είχε αφήσει στο έλεός τους, αφού δεν είχε μείνει κανένας πίσω για να τις φυλάει.


ΥΓ. Το γλέντι συνεχίζεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.