Epic Fail

Κλειστόν λόγω πανικού. Πραγματικά η "κυβέρνηση" Καραμανλή έχει καταφέρει να σπάσει κάθε προηγούμενο γελοιότητας. Όμως, το να κλείνεις τη βουλή για να κουκουλώσεις τις βρομιές των δικών σου και μετά να εφευρίσκεις ελεεινές δικαιολογίες ξεπερνά κάθε όριο...

Φοιτητικές εκλογές. Γιατί υπάρχουν; Όσο ήμουν φοιτητής δεν είχα ψηφίσει ποτέ. Και γιατί άλλωστε; Πάντως λαμπρές κομματικές λέρες όπως ο Ζαγορίτης, αλλά και τόσοι άλλοι , έχουν αναδειχτεί από το "θεσμό" των φοιτητικών παρατάξεων.

Ακίνητοι!... έμειναν οι μπάτσοι όταν, άκουσον άκουσον, οι τρομοκράτες έστρεψαν τα όπλα κατά πάνω τους! Ε όχι! Σαν δεν ντρέπονται! Άτιμοι τρομοκράτες! Δημόσιοι υπάλληλοι είναι οι άνθρωποι! Δεν είναι δα... αστυνομικοί!

Οικονομική κρίση και ύφεση. Και τότε γιατί αυξάνεται ΠΑΛΙ η τιμή του πετρελαίου; Το δυστύχημα είναι ότι τα μόνα μέτρα που παίρνονται για την αντιμετώπιση της "κρίσης" είναι να ρίχνουν οι κυβερνήσεις λεφτά στον κουβά, ενώ οι πραγματικές αιτίες των προβλημάτων [άκρατη κερδοσκοπία, σπέκουλα] παραμένουν ανέγγιχτες.

Season Finale. Πάει. Τελειώνουν όλες οι σειρές που παρακολουθώ (Lost, Fringe, 24)! Σκατούλες! Μείναμε με Mythbusters και F1. Μιας και το έφερε η κουβέντα. Ferrari πάρε φόρα και έλα να μας τα κλάσεις.

Βλακμπάστερς. Άρχισε η περίοδος των blockbusters και μέχρι στιγμής είδα σε "ειδικές" προβολές [αχεμ] τα Wolverine και Star Trek. Μαλακίτσες.

Hubble XP. Ήρθε επιτέλους η ώρα ενός προβλεπόμενου σέρβις. Το τι έχει προσφέρει αυτό το θαυμάσιο, ταπεινό μηχάνημα στην επιστημονική γνώση είναι αξιοσημείωτο. Γιατί λέω XP; Είδα να τρέχουν τα 7. Πέταξαν μπλε οθόνη στα πρώτα 10 λεπτά! Είναι άθλια. XP. Για πάντα.

Intel Pust2Duo. AMD ρε. ΑΜD. Δεν μπορείς να μην υποστηρίζεις τους Τεξανούς που προσπαθούν απέναντι στο μεγαθήριο της Intel και της εβραϊκής της τεχνολογίας! :@ Δεν τους χάλασε το πρόστιμο!

Nebula. Μέχρι τώρα οι προσομοιώσεις καμπινών βασίζονταν σε μια στατική αναπαράσταση τους. Τα παλικάρια αυτού του forum το πήραν επ' ώμου να χρησιμοποιήσουν μια πολύ πιο αναλυτική τεχνική και τα κατάφεραν! Χόλυ Σίτ! Ο ήχος είναι τρομερός!

Άτιμα μαξιλάρια! Ακόμη δεν έχω βρει το άγιο δισκοπότηρο, τον συνδυασμό μαξιλαριών, στάσης και θέσης (κρεβάτι, καναπές, πάτωμα :@) που να προσφέρουν ανάλαφρο ύπνο και που όταν ξυπνάς να μην νιώθεις το λαιμό σου κόμπο και σαν κάποιος να σε έδερνε όλη νύχτα :@ Χθες, άλλη μια προσπάθεια απέτυχε και είχα τρελό πονοκέφαλο, με ζαλάδα, αστράκια και τάσεις για εμετό [τςς].

Ζέστα.
Άρχισε να κάνει ζέστη. Μισώ τη ζέστη. Μου αρέσουν τα σορτσάκια όμως! ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΛΕΜΕ! ΟΡΙΣΤΕ ΜΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.