LOST!

Πάει ο πέμπτος κύκλος... Ο κύριος Τζατζάμπραμς αφιέρωσε. Εκεί που στον τρίτο κύκλο όλα μοιάζανε χαμένα και οι σεναριογράφοι χρονοτριβούσαν μην ξέροντας που να πάνε την ιστορία, στον τέταρτο άρχισε να διαφαίνεται μια κατεύθυνση, ενώ στον πέμπτο, παρότι η ιστορία είναι πιο μπερδεμένη και πολύπλοκη [για να μην πούμε πόσο φευγάτη!] από ποτέ, τα κομμάτια του παζλ έχουν αρχίσει να μπαίνουν στη θέση τους, με τρόπο περίτεχνο και απροσδόκητο!

Επειδή κάηκα από το φινάλε του Galactica, κρατάω και μια πισινή, αλλά μοιάζει ότι τελικά θα καταφέρουν να φτιάξουν μιας από τις πιο περίπλοκες ιστορίες που έχουν παρουσιαστεί στην τηλεόραση/κινηματογράφο.

Άκλαυτο πήγε και το Faded Line... Ιιιιχχχ... Μόνο ο Wise One συμπαραστάθηκε! Μπράβο ρε στους υπόλοιπους! ΦΤΟΥ ΣΑΣ! Και ενώ είχα κουρδίσει σε D standard, προσδοκώντας στη συνεργασία του άτιμου Τρικαλιώτη Λινουξά, αυτός με έγραψε στο αρχίδι του :# και έτσι στον πόνο μου απάνω κούρδισα ακόμη πιο χαμηλά από πριν! :@ C standard και Drop Bb, αυτά θα είναι τα επίσημα κουρδίσματα του νέου project. Που ακόμη περιμένει ένα όνομα!

By the way. Dean Markley JZ 12-54. Είναι οι μόνες χορδές που προτείνω ανεπιφύλακτα.

Χθες, μάλλον, είχε κάτι με Eurovision. Αφού είδα το Lost, είδα στο ΣΚΑΙ λίγο Man vs. Wild, όπου ο Bear Grylls έκανε διάφορες απαλεψιές και μετά κάτι για αλιευτικά σκάφη στη Βόρεια Θάλασσα :@ Κάπου εκεί με πήρε και ο ύπνος. Που διακόπηκε από κραυγές χαράς και χειροκροτήματα... Υποθέτω κάτι για τον Σάκης; :@ ΡΕ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΤΕ;!

Διήμερο canyonig στον Όλυμπο με τον Blitzstik το ΣΚ! Πότε έρχεται, πότε φεύγει, δεν παίρνει κανείς χαμπάρι! :@ Αν και θα υποστηρίξει ότι το κάνει για να υπάρχει διαρκής ετοιμότητα! LOL 8p

Άμα δεν ξανακουστώ... θα καταλάβετε... :@ Carabiner Trek. Εγγύηση! :@ :Ο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.