News overdose

Μου αρέσει πολύ να παρακολουθώ την επικαιρότητα, σε όλους τους τομείς. Ομολογώ όμως πως αυτή την εβδομάδα ένιωσα να μην αντέχω άλλο. Κουράστηκα να διαβάζω αναλύσεις επί αναλύσεων, οι περισσότερες αντικρουόμενες.

Η Ελλάδα θα εκπλήξει ευχάριστα τους πάντες και η Ελλάδα βρίσκεται σε μια προκαθορισμένη διαδρομή ελεγχόμενης χρεωκοπίας.

Το νέο ασφαλιστικό είναι δίκαιο και το νέο ασφαλιστικό ουσιαστικά δεν θα δίνει συντάξεις στους νέους.
 
Η γενιά των baby boomers δημιούργησε πλούτο και ευημερία, η γενιά τους είναι η γενιά της ακρίδας που καταβρόχθισε την εικονική αφθονία και βύθισε τον κόσμο σε έναν ρηχό υλισμό.

Η πετρελαιοκηλίδα από την έκρηξη της πλατφόρμας της BP απειλεί την περιοχή με τεράστια καταστροφή και ο καθένας "ειδικός" σκέφτεται ηλίθιες, τυχαίες λύσεις που δε δουλεύουν.

Η ιστορίες μας επαναλαμβάνονται ξανά και ξανά και ξανά. Σαν χαλασμένο γραμμόφωνο. Έχουμε παγιδευτεί σε μια πραγματικότητα περίεργη. Νομίζω ότι όλοι ζούμε κάπως αποστασιοποιημένοι τα γεγονότα. Σαν να αφορούν κάποιους άλλους, σαν να πρωταγωνιστούμε σε ένα παρανοϊκό δελτίο ειδήσεων.

Πρώτη φορά ένιωσα να μην θέλω να μάθω τι γίνεται στον κόσμο, στην Ελλάδα, δίπλα μου. Απλά δεν με ένοιαζε. Απλά δε με νοιάζει πια.

1 σχόλιο:

  1. Έχει εδώ και κανα 2μηνο τουλάχιστον που σταμάτησα να βλέπω ειδήσεις στην τηλεόραση. Λέω, δε θα με τρελάνετε εσείς.

    Μάλλον τώρα πληρώνονται πολλάαααα λάθη που έγιναν τα τελευταία χρόνια, όχι μόνο στην Ελλάδα, παντού.

    Ή επειδή έρχεται το 2012 :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.