Μεθυσμένη πολιτεία

Μετά από 24 χρόνια η δημαρχεία της Θεσσαλονίκης άλλαξε χέρια... Από τα ικανότατα χέρια του Κούβελα [θυμήσου την τρύπα], στον λαμπρό Κοσμόπουλο [πέρασε και δεν ακούμπησε], στον ατσαλάκωτο Παπαγεωργόπουλο. Δύο δεκαετίες από άχρηστους δημάρχους να εκλέγονται κυρίως εξαιτίας μιας αρωστημένης προσήλωσης των δημοτών Θεσσαλονίκης στους υποψηφίους της ΝΔ.

Τουλάχιστον ο Μπουτάρης έχει μια πλούσια δράση (ιδρυτής του Αρκτούρου) και ο άνθρωπος είναι επιχειρηματίας, αν μη τι άλλο ξέρει τι θα πει διαχείριση και δεν θα σφυρίζει αδιάφορα όταν οι υπάλληλοι του ανοίγουν τα συρτάρια και υπεξαιρούν μερικές χιλιάδες ευρώ [το ελπίζω].

Ο Ψωμιάδης σάρωσε και πάλι, ενισχυμένος κυρίως από τις περιφερειακές πόλεις, καθώς δεν τα πήγε τόσο καλά στον (τέως;) νομό Θεσσαλονίκης. Τι να πω; Μπορεί και οι άλλοι να θέλανε να γευτούν τη χαρά του να έχουν έναν ανώτατο τοπικό κυβερνήτη που βγαίνει κάθε πρωί στην τηλεόραση, που γελοιοποιεί τον εαυτό του και το αξίωμα του με ποικίλους τρόπους και που σπαταλάει τεράστια ποσά σε μη έργα. Είναι μεγάλη διασκέδαση... Να τον χαιρόμαστε... ΠΑΛΙ...

Όσο για τον Γκιουλέκα; Κλάψεεεε! Κλάψεεεε! [ώριμο πολιτικό σχόλιο :@]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.