Vettel uber alles

Φτάνοντας στο τέλος της καλύτερης σεζόν της F1 τα τελευταία χρόνια, ο Αλόνσο ήταν το φαβορί και ο μόνος τρόπος για να χάσει το πρωτάθλημα ήταν, παραφράζοντας τα λεγόμενα τους, να πέσει ο ουρανός στο κεφάλι του.

Η ύβρη όμως ποτέ δεν ανταμείβεται και έτσι μια άθλια στρατηγική από την Ferrari τον έφερε πολύ πίσω να προσπαθεί να περάσει σε όλο τον αγώνα τον Πετρόβ, ο οποίος έκανε τον αγώνα της ζωής του. Το αστείο ήταν που στο τέλος ο Αλόνσο τον αγριοκοίταζε σαν να λέει "ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε; Γιατί δεν έκανες στην άκρη;". Κλασσικός κλαψιάρης Ισπανός.

Τελικά πρωταθλητής αναδείχτηκε ο καλύτερος, ο Βέττελ. Με 10 pole position ήταν ο πιο γρήγορος οδηγός και αν δεν είχε και πολλές ατυχίες πέρα από τον έλεγχο του, μάλλον θα είχε εξασφαλίσει τον τίτλο νωρίτερα. Θα προτιμούσα τον Γούεμπερ, που σχεδόν έφτασε στη βρύση, αλλά κλάταρε εντελώς στο τέλος... Μπράβο λοιπόν στον πιτσιρικά! Μόλις 23 χρονών! Μπράβο και στην Red Bull, που από ομάδα ανέκδοτο πριν έξι χρόνια έβαλε φέτος σε όλους τα γυαλιά.

Και για τους φαν, πάντα τέτοια από την F1!

1 σχόλιο:

  1. Χάρηκα που το πήρε ο μικρός γιατί το άξιζε, έτρεχε καλά αν κι η ηλικία του τον έριχνε σε σφάλματα. Ο Γουέμπερ πολύ ανυπόμονος και νευρικός αν κι αυτός έκανε φοβερούς αγώνες.

    Ο Αλόνσο δε το έχανε με τίποτα, αλλά αφού 2/3 του αγώνα ήταν κολλημένος πίσω απ' τον Πετρόφ...

    Απίστευτη σεζόν, αγωνία μέχρι και τον τελευταίο αγώνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.