Mass Effect 2

Σπάνια παίζω πια παιχνίδια, πέρυσι πρέπει να ασχολήθηκα μόνο με το Modern Warfare 2 και το Splinter Cell: Conviction και έκανα βδομάδες να τα τελειώσω [κρατάνε 6-7 ώρες το καθένα! ΛΟΛ]. Αλλά κάτι η δίψα μου για Sci-fi [πρέπει πλέον να έχουν ακυρωθεί ΟΛΕΣ οι σειρές που έβλεπα], κάτι το ότι έπρεπε να βάλω την κάρτα γραφικών να κάνει και κάτι [ε τι το έχω το μεγάλο μαύρο κουτί;] δανείστηκα το Mass Effect 2 της Bioware.

Εντυπωσιακό. Υπερπαραγωγή. Οι άνθρωποι κάθονται και φτιάχνουν ολόκληρη μυθολογία για να στηρίξουν το παιχνίδι. Από τις κοινωνικοοικονομικές δομές των διάφορων πολιτισμών μέχρι την αληθοφανή φυσική που βασίζεται η διαστημική τεχνολογία τους, δε χρειάζεται και πολύ για να χαθείς στο γαλαξία :)

Αν προσθέσεις τη διασκεδαστική αλληλεπίδραση των αξιομνημόνευτων χαρακτήρων, τα απλοποιημένα RPG στοιχεία [ευτυχώς, γιατί τα βαριέμαι ασύστολα - auto level up for the win :p], το καλό σύστημα μάχης και κάλυψης, τα φοβερά γραφικά και την επική μουσική έχεις στα χέρια σου ένα blockbuster.

Πραγματικά είναι ότι καλύτερο έχει βγει στο χώρο του (δημοφιλούς;) sci-fi τα τελευταία χρόνια και ανταγωνίζεται κάθε άλλη μεγάλη σειρά, ονόματα δεν λέμε, οικογένειες δε θίγουμε!

ΥΓ1. Στο Πλαίσιο κάνει 15 ευρώ καινούργιο. Θα παίζει μια χαρά σε κάθε σχετικά μοντέρνο PC, laptops εξαιρούνται.
ΥΓ2. Spoiler: Απόλυτα επικότατα επική σκηνή από το ME1.

12 σχόλια:

  1. απλά τ οπαιχνιδι δεν υπάρχει.. Εμένα μου άρεσε γιατί αισθανόμουν ότι έπαιζα στην πιο γαματη διατημική ταινία που βγήκε ποτέ , και αυτή η αλληλεπίδραση σε ότι κάνεις. Πωωπωπ ασε ακόμη είμαι πορωμένος. Κ΄ρατα τα save γιατί στο 3 θα τα χρειστείς. Αήθει πόσοι έζησαν στο τέλος? Εγώ έχασα μόνο την κοπέλα με τα τατουάζ γιατί έκανα βλακεία και δεν έγινε loyal

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι απλά το κράτησα, το έκανα και backup!

    Όλοι επέζησαν! :) Στην αρχή της αποστολής αυτοκτονίας, όλο έτρωγε ο "μηχανικός" μια ρουκέτα στη μούρη, αλλά άλλαξα τις ομάδες και εντάξει!

    Σκότωσες τη Τζακ ρε!?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ναι δυστυχώς , γαμισέ τα , [έκανα βλακεία τόττε που παιζόταν κάτι με την Amanda και πάτησα μια βλακέια και θύμωσε, άσε πέθανε και η κοπελίτσα που είχα δίπλα στο κοντρολ... Ασε το πόσο στενοχωρήθηκα τότε που το έπαιζα, αλλά δεν πειράζει αυτά εχει η ζωη..lol
    αα κατέβασε και τα patch εχει και καινούριο παίχτη, αν και λίγο ότι να ναι , αλλά έχει πλάκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Miranda :p

    Εμένα τα έχει πάρει αυτή, αλλά ήταν loyal ακόμη, απλά τον έκλανε τον Sheppard :p

    Άσε εκείνη έγινε γεννητικό υλικό!

    Το σταθμό τον ανατίναξες; Εγώ των έδωσα στον Μάρτιν Σιν, ε τι διάολο πόλεμος είναι! Έχει ένα βιβλίο με τα γεγονότα μετά το παιχνίδι! Τσέκαρε το. Και μετά λίγο μου την έλεγαν.

    Ο Thane ήταν ο πιο γαμάτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το έπεξα 1 χρόνο πρίν και με τα ονόματα τα έχω ξεχασει πια . :P
    εγώ είμαι πρόσκοπος σε αυτά, στο τέλος τα κατέστρεψα και έφυγα, μάλλον στο επόμενο αν το βγάλουν θα με κυνηγήσουν.. Εεεε μου την έδινε ο Martin αφάνταστα, και στο τέλος επαναστάτησα.. Πάντως ο δικός μου αγαπημένος ήταν ο Grunt, είπα επενδύσει σε armor και berserk και τον πετουσα μέσα στις μάχες και τα ρήμαζε όλα./.. Eίναι επικό παιχνίδι ρε συ, απλά γαμάτο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαχαχα! Feeeeal the blooood raaage! :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΩΣ-ΕΙΝΑΙ-ΔΥΝΑΤΟΝ-ΝΑ-ΠΑΙΞΕΙΣ-SPLINTER-CELL??????

    Είχα παίξει το πρώτο-πρώτο και το σιχάθηκα... Είχα παίξει λέγοντας, τις 2 πρώτες πίστες, μετά κάτι γινόταν και μ' έβρισκαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΡΕ; Τα έχω παίξει όλα! Από το πρώτο καραπαλούκι στο XBOX! Μου αρέσουν πάρα πολύ αυτά τα stelth (και το Metal Gear)!

    Βέβαια το τελευταίο δεν ήταν και πολύ stelth... Πολύ εύκολο ήταν. Που το πρώτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ε ναι ρε το 2ο ήταν πάρα πολύ ευκολο μόλις συνήθιζες να χειρίζεσαι τις δυνάμεις των παιχτών .. Πάντως από τα πιο ιδιαίτερα ήταν η ευχρηστία 3 παιχτών στη μάχη , είχες απόλυτη κάλυψη και μπορούσες να παίζεις με 3 όπως το DnD αλλά χωρίς pause..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Nemo

    Για το Splinter Cell μιλούσα βασικά, ότι το τελευταίο δεν ήταν καν stelth.

    Αλλά δεν είχα παράπονο με το Mass Effect 2 [δεν έχω παίξει το 1 - είδα τα βιντεάκια :p]. Μου τη δίνουν ποια το πολύ δύσκολα παιχνίδια, πιο πολύ για την ιστορία μου αρέσουν, όχι να κάθεσαι 3 ώρες να παιδεύεσαι χωρίς λόγω ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. εμένα μου τη δίνουν τα χαοτικα παιχνίδια που πας και πας και στο τελος δεν ξερεις καν που πας. Στο mass effect λάτρεψα τη γραμμικότητα και τα τρομερά εφέ του παιχνοδιού, μακάρι να συνεχίζουν να βγαίνουν τέτοια παιχνίδια , ήηδ περιμένο το 3 με περισση λαχτάρα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συμφωνώ. Τρομάζω στην ιδέα κάτι RPG των 1000 ωρών :p

    Τα γραφικά είναι φανταστικά και κυρίως το artwork!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.