Google(-)

Η Google είναι μια εταιρεία κολοσσός πια, αλλά έχει καταφέρει να κρατήσει ένα σχεδόν καλοήθες προφίλ. Δύσκολα κάποιος μπορεί να την μισήσει σαν την Microsoft ή την Apple.

Σίγουρα η συνεισφορά της στο διαδίκτυο ήταν σημαντική, η μηχανή αναζήτησης της που άλλαξε τον τρόπο που βρίσκουμε πληροφορίες [θυμάται κανείς τις εποχές του Altavista και του Lycos με τα εντελώς άκυρα αποτελέσματα;], οι χάρτες της που έφεραν όλον τον κόσμο στα χέρια σου, ακόμη και ο browser της, ο Chrome, που καθιέρωσε το μινιμαλιστικό στυλ των πολλαπλών καρτελών.

Να αναφέρω και το Gmail; Που ανάγκασε όλες τις υπόλοιπες εταιρείες να αναιρέσουν τον γελοίο περιορισμό της χωρητικότητας του inbox; Το Android είναι σε άλλο πεδίο οπότε το αφήνω, α ναι και το YouTube το αγόρασε...

Εκεί που η Google έχει αποτύχει παταγωδώς είναι στα social media και απέτυχε πολλές φορές. Με το τραγελαφικό Wave και με το απολύτως αποτυχημένο Google+.

Google, κανείς δεν θέλει να χρησιμοποιήσει το γαμημένο Google+ ακόμη και αν είναι καλύτερο από το Facebook. Ξέχνα το. Σταμάτα να προσπαθείς να μου το χώσεις στην μύτη [για να μην πω αλλού] σε κάθε ευκαιρία. Μην μου στέλνεις email, μην μου βάζεις κουμπιά παντού, ΣΤΑΜΑΤΑ. ΚΑΚΟ ΠΑΙΔΙ! ΜΗ! ΚΑΤΣΕ ΚΑΤΩ! ΦΡΟΝΗΜΑ!

Πραγματικά, φοβάμαι ότι αν στείλω τα "ενημερωτικά" email της στα spam θα μου σβήσουν το account... :p


4 σχόλια:

  1. Μετά τη δολοφονία του igoogle, έχει πεθάνει μέσα μου αυτή τη εταιρεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γαμώτο, εγώ να θέλω να χρησιμοποιήσω το Google+ αλλά κανείς απ' τις επαφές μου δε θέλει :Ρ

    Πάντως το Google Hangouts πρέπει να είναι η μόνη (δωρεάν) υπηρεσία με πολλά άτομα στην ίδια βιντεοκλήση. Ούτε το Skype δε το 'κανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό είναι όντως καλό!

    Αλλά μου τη δίνει ότι στο προωθεί με το ζόρι! :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.