DiDi's Masterplan

Το live αυτό καθ' αυτό λοιπόν ήταν φανταστικό! ΑΛΛΑ, δε γίνεται αυτή τη φορά να μην αναφερθούμε σε μερικές ελληνικές πατέντες. Δεν είναι τόσο γκρίνια όσο κριτική. Γιατί στο κάτω κάτω τα λεφτά μας δίνουμε και πρέπει να αρχίσουν κάποτε να σκέφτονται σοβαρά το πως οργανώνουν αυτά τα πράγματα. Ο Seventh που πήγε Βουλγαρία στα μπουρ.... εεε... στους Metallica μπορεί από πρώτο χέρι να μιλήσει για την εξαιρετική εκεί διοργάνωση.

Λοιπόν, οι πόρτες υποτίθεται ότι άνοιγαν 17:30, αντί αυτού άνοιξαν στις 18:00 με συνέπεια ένα τσούρμο μεταλάδων να τσουρουφλίζεται [η παραδοσιακή μαύρη αμφίεση δε βοηθάει] και να στριμώχνεται χωρίς λόγο και αιτία. Γιατί να στριμώχνεται; Γιατί ένας ΑΝΟΙΚΤΟΣ, όπως το Terravibe, χώρος έχει ΜΙΑ και μόνο είσοδο, με φυσική συνέπεια την κίνηση με ρυθμούς χελώνας και το μποτιλιάρισμα.

Και καλά, μπαίνεις κάποτε, την αράζεις και περιμένεις ακούγοντας ΑΣΧΕΤΗ μουσική για μια συναυλία METAL... Αλλά τέλος πάντων... Και την αράζεις... Και περιμένεις... Μετά από σχεδόν ΤΡΕΙΣ ώρες βγήκε η θυγατέρα του Harris! Δεν μπορούσε να γίνει μια ενημέρωση για το τι γαμημένη ώρα θα αρχίσει δηλαδή; Δεν κάνανε check, απλά δεν γινόταν τίποτα.

Καθώς κάποιος πλησίαζε προς τη σκηνή διαπίστωνε το τερατούργημα του διαχωρισμού που είχε γίνει (βλέπε σχεδιάγραμμα). Φυσικά να χωριστούν τα PL, αλλά έτσι; Εγώ ξέρω ότι αυτοί που είναι πχ PL2 πληρώνουν για να είναι πιο κοντά στη σκηνή, δηλαδή ο διαχωρισμός γίνεται ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ και όχι με εφαπτόμενες καμπύλες από τα κιγκλιδώματα της ντροπής! :@ Ουσιαστικά οι PL3, όσοι δεν βρέθηκαν με ποικίλους τρόπους (έρπην, δολοφονία, χρηματισμός) κοντά στα κάγκελα [εμείς τα καταφέραμε και είχα τέλεια οπτική -- ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ!] δεν είχαν επιλογή από το είναι στο τριγύρω χώρο αρκετά μακριά και πολύ πλάγια από τη σκηνή!

Και όχι μόνο αυτό. Έτσι όπως ήταν ο διαχωρισμός, υπήρχε πρώτον η πιθανότητα ο χώρος των PL2 να μη γεμίσει και να υπάρχει μια ξενερωτική τρύπα στη μέση (ψιλογέμισε όμως) και δεύτερον αυτοί που ήταν κοντά στο κάγκελο από τους PL2 είχαν την ίδια ακριβώς οπτική με εμάς. Προς τι τα 25 ευρώ παραπάνω;

Το live κύλησε τέλεια, αν και αυτό οφείλεται στο υπερέμπειρο crew των Maiden φαντάζομαι. Στην αποχώρηση και πάλι μια έξοδος, άρα ΠΑΝΙΚΟΣ και πατείς με πατώς σε! Α! Και κάτι ΥΠΕΡ-ξινισμένες φάτσες στα ταμεία/μάρκες/νερά που έκαναν εκείνων του Rock 'Em All να μοιάζουν χαμογελαστοί [με το χαμόγελο του Joker]!

Δηλαδή η DiDi γάμησε σχεδόν όλους τους PL3 [διάβασα ότι τα εισιτήρια γίνανε 70 στο ταμείο!!], πολλούς PL2 και πήγε γελώντας στην τράπεζα για τις εισπράξεις. Τέλειο live, ελεεινή διοργάνωση.

Αυτό θα είναι πια ο νόμος στην Ελλάδα; Δηλαδή θα πρέπει να ξενιτευόμαστε για διοργανώσεις της προκοπής;

*Και δύο σχόλια*
Σε μια συναυλία, ειδικά σε μια metal συναυλία, πας για να τη ζήσεις. Να τραγουδήσεις, να φωνάξεις, να χτυπηθείς, να απορροφήσεις την ενέργεια! Πολλοί φαίνεται όμως πως προτιμούν να βιώνουν τη συναυλία μέσα από τη μικροσκοπική οθόνη του κινητού τους... Δε λέω, να τραβήξεις κάνα βιντεάκι, αλλά εγώ αναφέρομαι σε αυτούς που έχουν ΣΥΝΕΧΕΙΑ το κινητό/κάμερα να τραβάει. Μένουν ακίνητοι, σαν επαγγελματίες εικονολήπτες. Δεν το καταλαβαίνω... Χάνουν όλη την πώρωση της συμμετοχής για να τραβήξουν ένα χάλια βίντεο; Θα υπάρχουν καλύτερα στο internet. Απολαύστε ρε τη συναυλία! Ξεδώστε! Ξεκολλήστε από τη οθονίτσα! Γι' αυτό το λένε "ζωντανή εμφάνιση"!...

Υπάρχουν πάντα και οι "έξυπνοι". Δηλαδή οι Έλληνες. Ήταν εκεί μια ομάδα που όλο έλεγε και έλεγε ότι θα κάνει ντου πάνω από το κάγκελο κτλ. Κάνε ρε φίλε, μην μας σπας τα παπάρια! Πήδα και κάνε ότι καταλαβαίνεις. Αλλά όχι να το παίζεις μάγκας και έξυπνος και να λες "τώρα, τώρα πήδα τώρα που δεν κοιτάει ο σεκιουριτάς!"... Σαν μικρά παιδάκια! Να κάνουν τη σκανταλιά. Ναι, τα κάγκελα ήταν ντροπή έτσι πως τα στήσανε, αλλά φταίμε εμείς, οι καταναλωτές που τα ανεχόμαστε. Και εννοώ τα ανεχόμαστε με το οβολό μας, όχι με το ότι δεν κάνουμε επικίνδυνες μαλακίες.

3 σχόλια:

  1. Ωραία και περιεκτικά τα είπες και με γλιτώνεις από τα να τα γράψω και γω. Το σχεδιάκι έκαστες και το έκανες εσύ ρε;
    Δε θέλω να ακουγόμαστε σαν παππούδες που γκρινιάζουν αλλά οι συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες. Πριν μια βδομάδα στην "καθυστερημένη" Βουλγαρία μπαίναμε από 15 εισόδους, μας καθοδηγούσαν, ήταν φιλικοί μαζί μας και όχι να χαριεντίζονται ενώ εμείς ψηνόμαστε στον ήλιο, είχαν PL1 μπροστά από τη σκηνή και όχι σα να είναι η PL1 και οι υπόλοιποι να πάνε να γαμηθούνε.
    Κουτοπονηριά και ανοησία. Και να φανταστείς ότι οι ιθύνοντες της Didi είναι και του χώρου και όχι κάτι κοιλαράδες χοντρόπετσοι. Δεν ξέρω αν έχουν γίνει μετά από τέτοιες διοργανώσεις όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Thanks, ναι στο OpenOffice Draw το έκανα :p. Ε δε νύσταζα όταν γύρισα! :p

    Έτσι είναι, για τις τιμές που πληρώνουμε μερικά πράγματα είναι εξωφρενικά. Δεν είναι το live των 25 ευρώ (στη Βουλγαρία θα ήταν!). 50 ευρώ δίνεις και σου συμπεριφέρονται σαν μαλάκα...

    Κάτσε να βγάλω καμιά νέα ταυτότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δε θα σχολιάσω τη διοργάνωση, αφού τα χρόνια που ασχολούμαι με το metal αυτό φαίνεται συνέχεια, οι διοργανώσεις στην Ελλάδα είναι gtp.

    Αυτό που είπες με τα κινητά μου άρεσε. Κι εγώ στα live που πήγα, έβλεπα συνέχεια άτομα με το κινητό ή τη φωτογραφική στο χέρι να τραβάνε. Τότε τί διάολο ήρθες να δεις τη συναυλία; Να τραβήξεις βίντεο και μετά να λες "να κοίτα, πήγα κι εγώ στους τάδε". Μαλακία. Γι' αυτό δεν πήρα καθόλου φωτογραφική στις συναυλίες, καλύτερα να κάτσεις ν' απολαύσεις τη συναυλία παρά να προσπαθείς να μη βγει κουνημένο το πλάνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.