F1 is back!

Οι πιο πολλοί έχασαν κάθε ενδιαφέρον για τη Φόρμουλα 1 κάπου στα χρόνια της παντοκρατορίας του Σουμάχερ. Και όχι άδικα. Για πάρα πολύ καιρό οι αγώνες ήταν ένας ωραίος τρόπος να αποκοιμηθεί κάποιος στον καναπέ του ένα Κυριακάτικο απόγευμα.

Οι δύο τελευταίες σεζόν ήταν πολύ δυνατές, με Ferrari και McLaren σχεδόν ισοδύναμες. Η περυσινή σεζόν μάλιστα κρίθηκε στον τελευταίο γύρο.

Φέτος τα πράγματα έχουν ξεκινήσει τόσο καλά και απρόοπτα που απορώ αν βλέπω F1 ή κάτι άλλο! :p

Ferrari και McLaren πάνε άθλια(!), οι "άλλες" ομάδες παρουσιάζουν πολύ ισορροπημένα μονοθέσια, η ομάδα του Brawn, που τελευταία στιγμή αγόρασε από την Honda που βάρεσε αναβολή λόγω "κρίσης", με μόλις τρεις επίσημες δοκιμές και με τον Batton που η καρριέρα του έμοιζε τελειωμένη, να... σαρώνει(!), με ένα σύστημα boost [KERS - αποθήκευση κινητικής ενέργειας] που μοιάζει βγαλμένο από βιντεοπαιχνίδι, με τα slick λάστιχα, πιο στενές αεροτομές, όλους τους οδηγούς ανταγωνιστικούς, με... ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ και ασταμάτητες μονομαχίες αυτή είναι η F1 που όλοι περιμέναμε χρόνια!

2 σχόλια:

  1. Ειδικά ο τελευταίος αγώνας ρε φίλε ήταν ΚΑΙ ΓΑΜΩ!!!!! Πραγματικά, φέτος επανήλθε το ενδιαφέρον για τη Φόρμουλα 1. Θα καλοπεράσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειδικά εκεί που ο Glock τους περνούσε όλους σαν σταματημένους γιατί ήταν ο μόνος με μέσα λάστιχα!

    Α ναι και η Ferrari που κατέστρεψε τον Κίμι. Πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.